16/10/2012 – Αθήνα: Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του GRECA, του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, όρισε τον Νίκο Γουλή ως Πρόεδρο του ΔΣ για τα επόμενα 3 χρόνια.

Ο Νίκος Γουλής, 36 ετών είναι ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της e-Travel AE, του διαδικτυακού ταξιδιωτικού πρακτορείου το οποίο δραστηριοποιείται σε 12 χώρες στην Κεντρική, Ανατολική και Νότια Ευρώπη με sites όπως το Pamediakopes.gr στην Ελλάδα και το Trip.ru στη Ρωσία. Είναι επίσης επικεφαλής αρκετών projects στο διαδίκτυο που έχουν σχέση με παροχή υπηρεσιών και την πρόληψη της ηλεκτρονικής απάτης.

Στις υπόλοιπες θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του GRECA εξελέγησαν οι:

Ο Νίκος Γουλής, δήλωσε σχετικά «Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα να εργαστώ μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του ΔΣ του GRECA για την ομαλή ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα μας. Το διαδίκτυο παρέχει σημαντικές ευκαιρίες στο επιχειρείν εντός και εκτός Ελλάδας και παράλληλα σημαντικά οφέλη προς τους καταναλωτές. Ο GRECA φιλοδοξούμε να αποτελέσει αρωγό των επιχειρήσεων που ήδη δραστηριοποιούνται ή σχεδιάζουν να ξεκινήσουν την δραστηριότητά τους στο διαδίκτυο και παράλληλα να συντελέσει στην βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους καταναλωτές.»