ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΛΩΝ

Εισάγετε το email και password σας για να συνδεθείτε

ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

Γίνετε μέλος στο GRECA για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ζητήματα του κλάδου, να συμμετάσχετε στη διαμόρφωσή του και να έρθετε σε επαφή με άλλες εταιρείες. Μάθετε πως θα γίνετε μέλος και κάντε την αίτησή σας online. Η διαδικασία είναι απλή! Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες κάνοντας κλικ παρακάτω.

arrow1Γίνε μέλος τώρα

Διαδικασία Εγγραφής

Η διαδικασία εγγραφής στο GRECA είναι απλή και μπορεί να ολοκληρωθεί online μέσα από αυτήν εδώ τη σελίδα. Το κόστος εγγραφής στο Σύνδεσμο είναι €100 (εφάπαξ), ενώ η ετήσια συνδρομή είναι €250. Διαβάστε παρακάτω τα βήματα της διαδικασίας.

 • 1.

  Πρώτα θα πρέπει να γνωρίζετε αν θα γίνετε τακτικό ή συνδεδεμένο μέλος του GRECA. Τακτικά μέλη μπορούν να γίνουν οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο και έχουν έδρα στην Ελλάδα, έχουν ιδρυθεί πριν 12 μήνες και έχουν ετήσιο κύκλο εργασιών τουλάχιστον €50.000 στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Οι αναλυτικές προϋποθέσεις εγγραφής και οι διαφορές ανάμεσα στους δύο τύπους μελών αναλύονται διεξοδικά στο καταστατικό του GRECA. Το αρχείο είναι διαθέσιμο και στο τέλος αυτής της σελίδας.

 • 2.

  Κατεβάζετε και συμπληρώνετε την αίτηση εγγραφής που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.

 • 3.

  Κατεβάζετε και συμπληρώνετε την υπεύθυνη δήλωση που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας, η οποία αναφέρει ότι αποδέχεστε το καταστατικό καθώς και ότι πληρούνται από την εταιρεία σας οι όροι και οι προϋποθέσεις για την εγγραφή σας ως τακτικό ή συνδεδεμένο μέλος.

 • 4.

  Συγκεντρώνετε τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα τα οποία είναι τα εξής: Για ΑΕ, ΦΕΚ σύστασης και τελευταίο ΦΕΚ εκπροσώπησης, για ΕΠΕ το αρχικό καταστατικό και την πιο πρόσφατη τροποποίηση για τον διαχειριστή, για ΟΕ , ΕΕ  & I.K.E  το αρχικό καταστατικό που είναι κατατεθειμένο στο Πρωτοδικείο και η πιο πρόσφατη τροποποίηση για τον διαχειριστή.

 • 5.

  Σε περίπτωση υπογραφής της αίτησης και της υπεύθυνης δήλωσης από πρόσωπο εκτός του νόμιμου εκπροσώπου της εταιρείας, απαιτείται η αντίστοιχη εξουσιοδότηση (π.χ. για τις ΑΕ απαιτείται πρακτικό Δ.Σ.). Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που οριστεί ως εκπρόσωπος του GRECA πρόσωπο εκτός του νόμιμου εκπροσώπου.

 • 6.

  Αφού συγκεντρώσετε, συμπληρώσετε και υπογράψετε & σφραγίσετε όλα τα παραπάνω έγγραφα, κάνετε κλικ στο κουμπί "Γίνε μέλος τώρα" παρακάτω και τα ανεβάζετε σκαναρισμένα στην επόμενη σελίδα. Η αίτησή σας θα εξεταστεί από το ΔΣ του συνδέσμου και θα σας αποσταλεί απάντηση στο email επικοινωνίας που θα δηλώσετε το αργότερο εντός 30 ημερών. Σε περίπτωση που χρειαστούν συμπληρωματικά στοιχεία για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας θα επικοινωνήσουμε σχετικά μαζί σας.

Γίνε μέλος τώρα

DOWNLOADS