Το 13ο συνέδριο της επιτυχημένης σειράς του Supply Chain Institute που παρουσιάζει σε όλες τις διαστάσεις τις σύγχρονες λύσεις των θεµάτων που απασχολούν σήµερα τα στελέχη της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των logistics.

To 13o Solutions φωτίζει όλες τις πλευρές της τεχνολογίας παρουσιάζοντας ότι πιο σύγχρονο θα δούμε στην Ε.Α. & τα Logistics.

Από το διαρκώς εξελισσόμενο βασίλειο της τεχνολογίας, η εφοδιαστική αλυσίδα και τα logistics αποτελούν κλάδους που έχουν να κερδίσουν πολλά. Τα τελευταία χρόνια, έχουν εισαγάγει τα logistics στην εποχή της σύγχρονης τεχνολογίας, παρουσιάζοντας πρωτοπόρες λύσεις που οδηγούν σε προστιθέμενη δυναμική και μείωση του κόστους.

Σήμερα, η ενίσχυση του Real-Time Supply Chain Visibility αναμένεται να παραμείνει κορυφαία προτεραιότητα για τα logistics, ενώ το 70% των οργανισμών το αναφέρουν στην 1η τριάδα των προτεραιοτήτων τους. Σύντομα, το ΑΙ θα γίνει βασική τεχνολογία στα Logistics. Η τεχνητή νοημοσύνη αναδιαμορφώνει τον κλάδο εμπλουτίζοντας τα δεδομένα, ενισχύοντας τα data analytics, μετασχηματίζοντας το forecast, βελτιώνοντας τις συνθήκες εργασίας και ενισχύοντας τη διαδικασία λήψης αποφάσεων σε στρατηγικό και τακτικό επίπεδο μέσω ισχυρού σχεδιασμού scenarios.

H τεχνολογία βοηθώντας στον σχεδιασμό σεναρίων θα αποδειχθεί ζωτικό εργαλείο για τη διαχείριση disruptors και κρίσεων στο supply chain.

Τα data είναι το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο των επιχειρήσεων σήμερα. Με κεντρική διαχείριση των δεδομένων, ενοποιημένα συστήματα και ορατότητα σε ολόκληρη την εικόνα, το έργο logistics θα εκπονείται ταχύτερα, σωστότερα, με μειωμένο κόστος και αποφεύγοντας τα κρυφά σημεία συμφόρησης. Τα αυτόνομα οχήματα και τα drones που ακόμα βλέπουμε σε πειραματικό στάδιο ενδέχεται να τα δούμε σε κανονική λειτουργία μέχρι το 2026.

Στο αποθηκευτικό έργο, είτε πρόκειται για τεχνολογία που φοριέται, οχήματα χωρίς οδηγό ή πολυλειτουργικά ρομπότ, είναι βέβαιο πως η ρομποτοποίηση βελτιώνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα των διαδικασιών της αποθήκης.

Στο συνέδριο θα εντοπίσουμε τις πιο σημαντικές τεχνολογίες και τάσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας που θα επαναπροσδιορίσουν τον κλάδο.