Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A), σας προσκαλεί στην επίσημη παρουσίαση της εκπαιδευτικής δράσης GR.EC.A E-commerce Academy σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την College Link.

Η παρουσίαση θα είναι hybrid , είτε δια ζώσης για όσους μπορέσουν να παρευρεθούν την Τετάρτη 22 Μαρτίου και ώρα 15:00 στο OTE Academy, είτε online για όσους θέλουν να την παρακολούθησουν απομακρυσμένα στον παρακάτω σύνδεσμο:

Οι νέες αυτές εκπαιδευτικές δράσεις αποτελούν κομμάτι ενός από τους βασικούς πυλώνες του GR.EC.A, ο οποίος έχει ως στόχο την εκπαίδευση των μελών του σε θέματα ηλεκτρονικού επιχειρείν. Με τις παρούσες συνεργασίες ο GR.EC.A θα προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο εκπαίδευσης αξιοποιώντας το know how και την εμπειρία ακαδημαϊκών και ειδικών στο χώρο της εκπαίδευσης και του ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Τα εκπαιδευτικά courses που παρέχει ο GR.EC.A προσφέρουν αναβαθμισμένη γνώση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς και απευθύνονται σε επιχειρήσεις, brands και agencies που θέλουν να εκπαιδευτούν στο E-commerce , Digital Marketing και γενικά στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Το  GR.EC.A E-commerce Academy θα παρέχει τα ακόλουθα εκπαιδευτικά προγράμματα:

1. Digital E-commerce Academies powered by College Link : ο GR.EC.A υποστηρίζει και προωθεί τα υπάρχοντα e-learning courses της College Link. Τα πρώτα e-learning courses αυτής της δράσης περιλαμβάνουν τις παρακάτω ενότητες : Fundamentals of e-Commerce, Digital Advertising for eCommerce, Digital Marketing Academy. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε προγράμματος θα δίνεται πιστοποιητικό  παρακολούθησης.

2. Executive E-commerce Certification “Mastering e-commerce skills” του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με την υποστήριξη του GR.EC.A: Μέσω ενός ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού προγράμματος, 100+ ωρών, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν από καταξιωμένους καθηγητές, σε θέματα που αφορούν τη διαχείριση μιας ηλεκτρονικής επιχείρησης, το project management, τα χρηματοοικονομικά και τα νομικά θέματα που άπτονται του ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς και θέματα ψηφιακής προώθησης και operations. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά (50% σύγχρονη και 50% ασύγχρονη εκπαίδευση) και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να λάβουν πιστοποιητικό κατάρτισης από το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κατά την παρουσίαση θα γίνει κλήρωση 2 δωρεάν θέσεων παρακολούθησης για κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Μέγας Χορηγός GR.EC.A.

ΧΟΡΗΓΟΙ GR.EC.A