Ο GR.EC.A. σας προσκαλεί στο Netcomm Forum 2024 που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο στις 8 & 9 Μαΐου. Πρόκειται για το μεγάλο Event του Ecommerce & Retail το οποίο διοργανώνεται από τον Ιταλικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου Netcomm, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του E-commerce Europe.

Η εμπορική έκθεση Netcomm, αποτελεί σημείο αναφοράς για το ηλεκτρονικό εμπόριο και το ψηφιακό λιανικό εμπόριο τόσο στην Ιταλία όσο και διεθνώς. Ιδρύθηκε το 2005 και συγκεντρώνει περισσότερες από 300 επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων διεθνών οργανισμών και μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Η Netcomm προωθεί την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου και του ψηφιακού μετασχηματισμού, δημιουργώντας παράλληλα αξία για τους πελάτες και την ιταλική οικονομία στο σύνολο της.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Μαΐου 2023 στο Allianz MiCo και θα είναι μια ευκαιρία να διερευνηθούν οι νέες τάσεις & ευκαιρίες που έχουν παρουσιαστεί στο λιανικό εμπόριο τα τελευταία χρόνια καθώς και πως αναμένεται να επεκταθεί στο εγγύς μέλλον.

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου – GR.EC.A., μέλος του Ecommerce Europe και Υποστηρικτής του  Netcomm Forum για δεύτερη συνεχή χρονιά, εξασφάλισε ειδική πρόσκληση για τα μέλη του για τη φετινή διοργάνωση.

Προκειμένου να εξασφαλίσετε δωρεάν είσοδο στην έκθεση παρακαλώ στείλτε email στο  info@greekecommerce.gr  για να λάβετε τον κωδικό έκπτωσης.