Ο GR.EC.A. σας προσκαλεί στο Netcomm Forum 2023 που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο  στις 17 & 18 Μαϊου. Πρόκειται για ένα μεγάλο Event του Ecommerce & Retail το οποίο διοργανώνεται από τον Ιταλικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου Netcomm, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του E-commerce Europe.

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του GR.EC.A. θα παρευρεθούν στο Μιλάνο στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης & του Διοικητικού Συμβουλίου του Ecommerce Europe. 

Η εμπορική έκθεση Netcomm, αποτελεί σημείο αναφοράς για το ηλεκτρονικό εμπόριο και το ψηφιακό λιανικό εμπόριο τόσο στην Ιταλία όσο και διεθνώς. Ιδρύθηκε το 2005 και συγκεντρώνει περισσότερες από 400 επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων διεθνών οργανισμών και μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Η Netcomm προωθεί την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου και του ψηφιακού μετασχηματισμού, δημιουργώντας παράλληλα αξία για τους πελάτες και την ιταλική οικονομία στο σύνολο της.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαΐου 2023 στο Allianz MiCo και θα είναι μια ευκαιρία να διερευνηθούν οι νέες τάσεις & ευκαιρίες που έχουν παρουσιαστεί στο λιανικό εμπόριο τα τελευταία χρόνια καθώς και πως αναμένεται να επεκταθεί στο εγγύς μέλλον.

Η φετινή διοργάνωση του Netcomm Forum θα φιλοξενήσει επίσης, για πρώτη φορά, μερικούς από τους εκπροσώπους του Ecommerce Europe που εκπροσωπούν τις ενώσεις ηλεκτρονικού εμπορίου των κύριων ευρωπαϊκών χωρών.


Το Netcomm Forum θα φιλοξενήσει συνεντεύξεις, round tables και σημαντικές μαρτυρίες για 4 βασικά θέματα:

  • Το ηλεκτρονικό εμπόριο στον κόσμο, οι ψηφιακές εξαγωγές και ο ρόλος των αγορών
  • Ψηφιακός μετασχηματισμός, καινοτομία και στρατηγικές για τις επιχειρήσεις
  • Το νέο omnichannel Customer Journey
  • Τεχνολογίες, οργάνωση και δεξιότητες για το ηλεκτρονικό εμπόριο και τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Η περσινή διοργάνωση μέτρησε πάνω από 21.000 επισκέπτες, με περισσότερους από 340 ομιλητές και 250 εκθέτες.

Για τη Δωρεάν Είσοδο σας στην έκθεση παρακαλώ στείλτε email στο info@greekecommerce.gr για να λάβετε τον κωδικό έκπτωσης.