Με την αιγίδα του GR.EC.A θα διεξαχθεί και το επόμενο Workshop της Sherpa Society, η οποία συνεργάζεται με εισηγητές παγκόσμιας φήμης από το εξωτερικό.
Όπως έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό η Google, την 1η Ιουλίου τα Universal Analytics θα σταματήσουν να επεξεργάζονται δεδομένα, συνεπώς θα πρέπει έως τότε να έχετε ολοκληρώσει τη μετάβαση στο Google Analytics 4.

Γι’ αυτό και η Sherpa Society θα πραγματοποιήσει στις 17 Μαΐου, στην Αθήνα (OTEAcademy), τo Workshop με τίτλο “GA4 Fundamentals” και εισηγήτρια την JillQuick, Analytics Consultant & Trainer από τη Μ. Βρετανία.

Κατά τη διάρκεια του 6ωρου Workshop θα μάθετε όλα όσα χρειάζεστε, ώστε να κατανοήσετε, μεταξύ άλλων, πώς λειτουργεί το GA4 και πώς διαφέρει από τα Universal Analytics. Θα λάβετε χρήσιμα templates και migration worksheets, ενώ θα συμμετάσχετε σε ασκήσεις ώστε να δείτε στην πράξη τις ευκαιρίες που προκύπτουν με το GA4 και πώς θα μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε.

Για να μάθετε περισσότερα για το Workshop:

  • Δείτε αυτό το σύντομο βίντεο.
  • Δείτε εδώ την ατζέντα και το περιεχόμενo του

Ειδική προσφορά για τα μέλη του GR.EC.A: Αξιοποιήστε το κουπόνι GRECA10 και λάβετε έξτρα έκπτωση 10% στα υπάρχοντα πακέτα.