Με το νέο Live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων» τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου (14:00-16:00) ολοκληρώνονται η 2η και η 3η θεματική ενότητα του νέου κύκλου δωρεάν online σεμιναρίων #GrowYourBusiness – The Digital Sessions για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Digital Marketing. Τα online σεμινάρια είναι διαθέσιμα στο YouTube κανάλι της COSMOTE με τα videos που τα αποτελούν να συγκεντρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές.

Οι επιχειρηματίες, οι εργαζόμενοί τους, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και όλοι όσοι θέλουν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους μπορούν να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους, σχετικά με το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Digital Marketing σε ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα.

Στο Live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων» που θα συντονίσει η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου, ειδικοί με επιτυχημένη δράση στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Digital Marketing, θα λύσουν τις απορίες σου και θα σε κατευθύνουν με πρακτικές συμβουλές και τακτικές για την ανάπτυξη της επιχείρησής σου:

  • Ελένη Μαυροειδή, Industry Manager, Google Ελλάδα
  • Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη, eCommerce Coordinator – ELTRUN/ΟΠΑ, Πρόεδρος GR.EC.A
  • Βασιλική Μαργέλου, Marketing Media & Budgeting Senior Manager, Fixed & Mobile, OTE Group
  • Νικόλας Τσάκωνας, Head of Social, Ogilvy Greece
  • Μάριος Μπεζιούλας, General Manager, spitishop.gr, Mέλος Δ.Σ GR.EC.A

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής, θα μπορείς να υποβάλεις τις ερωτήσεις σου αλλά και να αξιολογήσεις τα online σεμινάρια για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο & το Digital Marketing που παρακολούθησες στο κανάλι της COSMOTE στο YouTube.