Τα GR.EC.A Friday’s Workshops αποτελούν μία πρωτοβουλία του GR.EC.A., με βασικό στόχο την εκπαίδευση των επαγγελματιών πάνω σε επίκαιρα θέματα του ηλεκτρονικού εμπορίου και εν γένει του ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Επιπλέον θα παρουσιάζονται λύσεις και εργαλειοθήκες στους συμμετέχοντες με σκοπό:

• την δημιουργία ενός knowledge hub σχετικά με τις υπηρεσίες που υπάρχουν διαθέσιμες σήμερα στο οικοσύστημα του ηλεκτρονικού εμπορίου και μπορούν να βοηθήσουν κάθε eshop να αποκτήσει ή βελτιώσει τη λειτουργία και προβολή του
• την ανάδειξη καλών πρακτικών , όπου σε κάθε workshop ένα ηλεκτρονικό κατάστημα θα παρουσιάζει το δικό του success story και τα βήματα που ακολούθησε μέχρι την επιτυχία.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Tα ταμειακά ενήμερα μέλη του GR.EC.A καθώς και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών έχουν δικαίωμα ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Το κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη του GR.EC.A. είναι 49 ευρώ.

Μέγας Χορηγός GR.EC.A. Friday’s Workshops

ΧΟΡΗΓΟΙ GR.EC.A

AGENDA WORKSHOP

15.00 - 15.10 Έναρξη Workshop – Χαιρετισμός

Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη, Πρόεδρος GR.EC.A

15.10 - 15.35 Business Banking e-commerce solutions, Δέσμη λύσεων για τις επιχειρήσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου

Για τις επιχειρήσεις που, είτε δραστηριοποιούνται, είτε σχεδιάζουν να δραστηριοποιηθούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο η Eurobank προσφέρει μια ολοκληρωμένη δέσμη από τις τραπεζικές  και μη τραπεζικές υπηρεσίες που θα χρειαστούν.

Εισηγητές:

Ρόζη Αθανασίου,

Senior Manager, Small Business Banking, Eurobank

15.35 - 16.00 How can AI & Ethical Hacking make us safer?

Στον σημερινό κόσμο, οι χάκερ δεν περιμένουν να δράσουν. Ψάχνουν συνεχώς νέους τρόπους εκμετάλλευσης συστημάτων και κλοπής δεδομένων, ενώ παράλληλα βελτιώνουν συνεχώς τις τεχνικές τους. Τα e-shops πρέπει να βρίσκονται σε συνεχή επαγρύπνηση για την προστασία των συστημάτων και των δεδομένων τους. Η Cenobe, προσφέροντας εργαλεία νέας γενιάς, συνδυάζει την τεχνητή και ανθρώπινη νοημοσύνη και βοηθά τα e-shops να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση των πελατών τους.

Εισηγητές:

Τζίνα Κακαλέτρη,

Chief Operating Officer, Cenobe

16.00- 16.25 AdScale - All in one artificial intelligence platform for e-commerce

Η AdScale είναι μια πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης που με βάσει τα δεδομένα του e-shop, δημιουργεί και βελτιστοποιεί τις διαφημίσεις σε Google, Facebook, Instagram, SMS και e-mail marketing, αυξάνοντας τις πωλήσεις με το ίδιο διαφημιστικό budget. Θα παρουσιάσουμε το πως μπορείτε να μετατρέψετε τα δεδομένα του e-shop σας σε πετυχημένη διαφήμιση και μεγαλύτερες πωλήσεις, καθώς επίσης και το XROAS, ένα νέο τρόπο μέτρησης της αποτελεσματικότητας των διαφημίσεων στην μετά-cookie εποχή.

Εισηγητές:

Τάσος Παπαχρήστου

Commercial Director , Adscale

16.25 - 16.50 BOX NOW - Why BOX NOW is the best partner for an e-shop

• Η καινοτομία που υποστηρίζει η BOXNOW και ο νέος, μοντέρνος τρόπος παράδοσης δεμάτων • Πανελλαδικό Δίκτυο BOXNOW Lockers • Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα

Εισηγητές:

Λευτέρης Παπαδημητρίου,

Sales Director, BOX NOW

16.50 - 17.15 Privacy Centric Growth

Στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον της ασφάλειας και του privacy και με δεδομένες τις νέες νομικές απαιτήσεις πως είναι δυνατό να πετύχουμε το sustainable growth, ποιες είναι οι απειλές και ποιες οι ευκαιρίες του περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο της παρουσίασης θα δούμε τις βασικές αλλαγές στις οποίες θα πρέπει οι επιχειρήσεις να προσαρμοστούν αλλά και τις λύσεις που θα κάνουν την προσαρμογή αυτή ομαλότερη

Εισηγητές:

Δημήτρης Μπόχτης

Growth and Innovation Manager, Sleed

17.15 - 17.40 Η επιχείρηση σε μια πλατφόρμα

Το Oxygen αποτελεί μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης, διαχείρισης εσόδων εξόδων, καθημερινών υποχρεώσεων, cloud ταμειακής μηχανής, online πληρωμών, payment links, διαχείρισης παραγγελιών, αποστολών και διασύνδεσης με ηλεκτρονικά καταστήματα με στόχο να ενοποιήσει με αποτελεσματικό, εύχρηστο και γρήγορο τρόπο πολλαπλές υπηρεσίες και διαδικασίες αναγκαίες για την επιχειρηματική καθημερινότητα μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Το Oxygen είναι πιστοποιημένος και αδειοδοτημένος πάροχος ηλεκτρονικής τιμολόγησης από την ΑΑΔΕ.

Εισηγητές:

Βαγγέλης Γράσσος,

CEΟ , Oxygen – CLOUD SERVICES IKE

17.40 - 18.00 Τα βήματα για την κατασκευή e-shop με πάνω από 1.000.000 προϊόντα.

Ένα case study μας και συγκεκριμένα το onparts.gr, ένα e-shop που διαθέτει πάνω από 1.000.000 κωδικούς. Οι βασικοί πυλώνες που θα σταθούμε είναι : Πώς αξιοποιήσαμε το Opencart και ποια η μεθοδολογία που ακολουθούμε; Ποια ήταν τα challenges που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε και ποια τα solutions που δώσαμε; Πόσο σημαντική είναι τελικά η επιλογή CMS για την κατασκευή του e-shop σας;

Εισηγητές:

Δημήτρης Δημακόπουλος

C.E.O Happyonline