Τα GR.EC.A Friday’s Workshops αποτελούν μία πρωτοβουλία του GR.EC.A., με βασικό στόχο την εκπαίδευση των επαγγελματιών πάνω σε επίκαιρα θέματα του ηλεκτρονικού εμπορίου και εν γένει του ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Επιπλέον θα παρουσιάζονται λύσεις και εργαλειοθήκες στους συμμετέχοντες με σκοπό:

• την δημιουργία ενός knowledge hub σχετικά με τις υπηρεσίες που υπάρχουν διαθέσιμες σήμερα στο οικοσύστημα του ηλεκτρονικού εμπορίου και μπορούν να βοηθήσουν κάθε eshop να αποκτήσει ή βελτιώσει τη λειτουργία και προβολή του
• την ανάδειξη καλών πρακτικών , όπου σε κάθε workshop ένα ηλεκτρονικό κατάστημα θα παρουσιάζει το δικό του success story και τα βήματα που ακολούθησε μέχρι την επιτυχία.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Tα ταμειακά ενήμερα μέλη του GR.EC.A καθώς και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών έχουν δικαίωμα ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Το κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη του GR.EC.A. είναι 49 ευρώ.

Μέγας Χορηγός GR.EC.A. Friday’s Workshops

ΧΟΡΗΓΟΙ GR.EC.A

AGENDA WORKSHOP

15.00 - 15.10 Έναρξη Workshop – Χαιρετισμός

Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη, Πρόεδρος GR.EC.A

15.10 - 15.35 Your CX priorities

Εισηγητές:

Λευτέρης Καβαλιεράτος

Senior Sales Consultant, Pobuca

15.35 - 16.00 Πως το PXM αυξάνει τις πωλήσεις στο e-commerce; Το μεγάλο μυστικό της Amazon

Η σωστή αγοραστική εμπειρία του καταναλωτή είναι αυτή που αυξάνει τις πωλήσεις κάθε επιχείρησης. Μάθε πως μπορεί μια πλατφόρμα product experience management να βελτιώσει την εμπειρία του τελικού καταναλωτή, με την χρήση υπηρεσιών όπως product information management, data asset management και automated commerce insights.

Εισηγητές:

Γιώργος Παπαδημητρίου,

CEO & Co-Founder, Keyvoto

16.00- 16.25 Βλέποντας πέρα από την Black Friday, σύμφωνα με τις πραγματικές προσδοκίες των καταναλωτών.

Η Black Friday μπορεί δυνητικά να είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία περίοδο υψηλού όγκου πωλήσεων με μειωμένη κερδοφορία. Μεγιστοποιήστε τις πωλήσεις και την κερδοφορία σας, αναλύοντας κι αξιοποιώντας τα δεδομένα που παράγουν οι online καταναλωτές, για να χτίσετε μία στρατηγική επικοινωνίας που επεκτείνεται στο σύνολο του eCommerce σας, είτε αφορά direct to consumer e-shop, είτε αφορά διεθνή marketplaces, όπως η Amazon.

Εισηγητές:

Kostas Kampakis,

Client Partnerships Director (Integrated), FORESTVIEW

Stelios Kosmidis,

Client Partnerships Director (Commerce), FORESTVIEW

16.25 - 16.50 Ολοκληρωμένες λύσεις αποδοχής και εκκαθάρισης συναλλαγών με κάρτες πληρωμών

Η Worldline Greece αποτελεί μία εκ των μεγαλύτερων εταιρειών αποδοχής και εκκαθάρισης συναλλαγών με κάρτες πληρωμών στην ελληνική αγορά, η οποία συστάθηκε στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της Εurobank και της Worldline. Συνδυάζει τα δυνατά σημεία και των δυο εταιρειών και σήμερα θα σας παρουσιάσουμε ολοκληρωμένες λύσεις πληρωμών και καινοτομίες που θα προσθέσουν αξία στην επιχείρησή σας και θα σας στηρίξουν στο επόμενο, πιο απαιτητικά, εμπορικό διάστημα που ακολουθεί.

Εισηγητές:

Κωνσταντίνος Αλεξίου,

Chief Commercial Officer, Worldline Greece

16.50 - 17.15 ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΗΛ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΕΡΓΟ ΔΙΜΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Εισηγητές:

ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Προϊστάμενος Τμήματος Διαχείρισης Πληροφοριών
και Εποπτείας Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
 ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ