Τα GR.EC.A Friday’s Workshops αποτελούν μία πρωτοβουλία του GR.EC.A., με βασικό στόχο την εκπαίδευση των επαγγελματιών πάνω σε επίκαιρα θέματα του ηλεκτρονικού εμπορίου και εν γένει του ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Επιπλέον θα παρουσιάζονται λύσεις και εργαλειοθήκες στους συμμετέχοντες με σκοπό:

• την δημιουργία ενός knowledge hub σχετικά με τις υπηρεσίες που υπάρχουν διαθέσιμες σήμερα στο οικοσύστημα του ηλεκτρονικού εμπορίου και μπορούν να βοηθήσουν κάθε eshop να αποκτήσει ή βελτιώσει τη λειτουργία και προβολή του
• την ανάδειξη καλών πρακτικών , όπου σε κάθε workshop ένα ηλεκτρονικό κατάστημα θα παρουσιάζει το δικό του success story και τα βήματα που ακολούθησε μέχρι την επιτυχία.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Tα ταμειακά ενήμερα μέλη του GR.EC.A καθώς και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών έχουν δικαίωμα ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Το κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη του GR.EC.A. είναι 49 ευρώ.

Μέγας Χορηγός GR.EC.A. Friday’s Workshops

ΧΟΡΗΓΟΙ GR.EC.A

AGENDA WORKSHOP

15.00 - 15.10 Έναρξη Workshop – Χαιρετισμός

Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη, Πρόεδρος GR.EC.A

15.10 - 15.35 Eurobank Ecommerce and Digital Cards Acquiring Solutions

Εισηγητές:

Κωνσταντίνος Αλεξίου

Head of Acquiring Business South Greece ,Eurobank

Αγγελίνα Σαπουντζή

Officer  E-Commerce & POS Product Development ,Eurobank

Βασίλης Ντούμας

Senior Officer  POS & E-Commerce Product Development ,Eurobank

15.35 - 16.00 Click & Deliver

Πριν από τον Covid-19, το καταναλωτικό κοινό επέλεγε να κάνει τις αγορές του από ηλεκτρονικά καταστήματα με γνώμονα το κόστος, την ευκολία και την ταχύτητα παράδοσης. Το τελευταίο αποτελεί ακόμα και σήμερα αγκάθι στην σχέση εμπιστοσύνης που χτίζει το ηλεκτρονικό κατάστημα με τους πελάτες του. Η MyNext προσφέρει διέξοδο στα ηλεκτρονικά καταστήματα που επιθυμούν να παραδίδουν στο χρόνο που υπόσχονται, με απόλυτη διαφάνεια και συνεχή ενημέρωση του καταναλωτή. Δώστε μια επιπλέον επιλογή στον πελάτη σας και παραδώστε, εξίσου καλά με τον τρόπο που τον εξυπηρετείτε.

Εισηγητές:

Καυκής Θοδωρής

Co-founder MyNext

16.00- 16.25 1-click checkout: A new era for shopping in the digital or physical world

Η τεχνολογία της Simpler φέρνει μια νέα εποχή στις ηλεκτρονικές αγορές, δίνοντας στον καταναλωτή μια μοναδική "ταυτότητα online shopping" ώστε κάθε φορά που θέλει να κάνει μια αγορά τόσο στον ψηφιακό κόσμο (σε διαφημίσεις, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, blogs κλπ) όσο και στον φυσικό κόσμο (περιοδικά, τηλεόραση, φυσικά προϊόντα), να μπορεί να το κάνει με 1-κλικ ή σάρωση ενός QR code, μέσα σε δευτερόλεπτα.

Εισηγητές:

Ράνια Λάμπρου

Συνιδρύτρια & CEO,  Simpler

Αλέξανδρος Κυριακόπουλος

Συνιδρυτής &  COO , Simpler

16.25 - 16.50 On-Site Search by FindBar | Δώστε την ευκαιρία στους πελάτες σας να βρουν το προϊόν που αναζητούν

Μήπως η αναζήτησή του e-shop σας "φρενάρει" τις πωλήσεις σας; Πόσο σημαντική είναι η αναζήτηση του eshop σας; H ομάδα του Findbar θα σας παρουσιάσει τις ευκαιρίες που κρύβονται πίσω από την αναζήτηση και θα σας δείξει τον δρόμο για να αποκτήσετε λειτουργική και έξυπνη αναζήτηση.

Εισηγητές:

Καραλής Ιωάννης

Συνιδρυτής Findbar

16.50 - 17.15 E-commerce & E-shop Support

Διαχείριση της εξυπηρέτησης πελατών μέσα από τα κανάλια επικοινωνίας που παρέχει το e-shop (phone/chat/social media)

Εισηγητές:

Πιέρρος Σταμάτης

Managing Partner, Infocall Solutions

17.15 - 17.40 Έχεις e-shop και στέλνεις δέματα; Τότε το Shiplemon σε αφορά.

Tο Shiplemon είναι ένα πλήρες διαχειριστικό εργαλείο για τις αποστολές σου, το οποίο διασυνδέεται με 50+ ecommerce platforms και εταιρείες κούριερ. Δημιούργησε τις ετικέτες αποστολής σου, διαχειρίσου τις επιστροφές, τις αντικαταβολές και πολλά άλλα μέσα απο το Shiplemon.

Εισηγητές:

Γιώργος Ζαχαρτζής

Managing Director, Shiplemon