Με την Αιγίδα του GR.EC.A θα διεξαχθεί η SYSKEVASIA 24, η καθιερωμένη 18η Διεθνής Έκθεση Συσκευασίας, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Logistics που θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου 2024 στο Metropolitan Expo.

Η φετινή διοργάνωση αναμένεται να είναι πιο δυναμική και επιτυχημένη από κάθε άλλη χρονιά, με περισσότερους από 220 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό να έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους, μεταξύ των οποίων και αρκετοί νέοι συμμετέχοντες, αποδεικνύοντας περίτρανα γιατί η SYSKEVASIA αποτελεί το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στο χώρο του packaging και την εκτυπώσεων.

Η έκθεση θα εκτείνεται σε τρεις αίθουσες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών με σκοπό να προσφέρει στον επισκέπτη την απόλυτη εκθεσιακή εμπειρία. Πιο συγκεκριμένα στην Αίθουσα 2 θα παρουσιαστούν τα υλικά συσκευασίας και το Printing Show, ενώ η Αίθουσα 3 θα φιλοξενήσει μηχανολογικό εξοπλισμό, συστήματα αποθήκευσης, με τους αυτοματισμούς και την ρομποτική να έχουν δεσπόζουσα θέση ώστε να παρουσιαστούν όλες οι σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις της νέας εποχής.

Για πρώτη φορά, το Hall 4 θα είναι ανοιχτό, δίνοντας έμφαση στη βιομηχανική, λιανεμπορική και χονδρεμπορική συσκευασία, με την ενότητα RETAIL PACK που θα αναδείξει υλικά συσκευασίας και υπηρεσίες χονδρικού και λιανικού εμπορίου, τεχνολογίες retail, e-commerce και συναφείς υπηρεσίες προσφέροντας μια μοναδική πλατφόρμα για την προβολή των τελευταίων καινοτομιών και τάσεων στον κλάδο.

Περισσότερα εδώ: https://syskevasia-expo.gr/