Με την Αιγίδα του GR.EC.A, το eCommerce Conference, επιστρέφει ζωντανά στην Αθήνα για να βοηθήσει τα ηλεκτρονικά καταστήματα να βελτιώσουν το ποσοστό μετατροπών τους και να σημειώσουν περισσότερες πωλήσεις.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία την Τρίτη 28 Μαρτίου και θα υποδεχτεί ένα πολυπληθές lineup ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα μοιραστούν γνώση, βέλτιστες πρακτικές και θα απαντήσουν στο ερώτημα “How to score more sales with your e-shop”.

Μεταξύ των πολλών ομιλητών που έχουν ήδη ανακοινωθεί είναι οι εξής:

How Behavioural Science can improve your Online Sales”
Andi Jarvis, Founder & Strategy Director, Eximo Marketing

“Checkout Optimization: Findings from Testing the World’s Leading Checkout Flows”
Rebecca Hugo, Senior UX Auditor, Baymard Institute

“Objection Hunting: the key to more sales”
Ross Davies, Managing Director, Strafe Creative

“What’s Really Stopping your Personalization Strategy from Succeeding”
David Mannheim, Conversion & Personalization Expert

“How Green Was My Delusion: Perception and Reality in UX”
Dean Schuster Founder, Truematter

Ενημερώνοντας τους επαγγελματίες του κλάδου για όλες τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις από το 2009, το μακροβιότερο Ελληνικό Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου θα αποτελέσει για άλλη μια φορά το σημείο συνάντησης εκατοντάδων επαγγελματιών του ηλεκτρονικού επιχειρείν, marketers και στελεχών πρακτορείων.

Έτσι, εάν είστε πρόθυμοι να ενισχύσετε τις δεξιότητες σας και να κάνετε το 2023 μια πολύ κερδοφόρα χρονιά για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, κλείστε θέση για τις 28 Μαρτίου στο ημερολόγιο σας και ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική ατζέντα.

Αξιοποιήστε, λοιπόν, το κουπόνι GRECA10 και εξασφαλίστε έκπτωση 10% στα υπάρχοντα εκπτωτικά πακέτα όσο αυτά είναι διαθέσιμα.