Στις 20 Μαρτίου 2024, η ελληνική αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου έχει το ετήσιο ραντεβού της στο eCommerce Conference της BOUSSIAS Events, στο Domotel Kastri Hotel. Από το 2009, το eCommerce Conference συγκεντρώνει τους κορυφαίους ομιλητές και προσελκύει τα σημαντικότερα στελέχη της αγοράς: επιχειρηματίες, marketers, στελέχη agencies και παρόχους υπηρεσίων.

Η αγορά του eCommerce χαρακτηρίζεται από συνεχή μετασχηματισμό. Οι επιχειρήσεις οφείλουν να εξελίσσονται και να αναπτύσσονται διαρκώς, ώστε να παραμένουν ανταγωνιστικές. Για τον λόγο αυτό, το eCommerce Conference φέρνει στην Αθήνα ένα πλήρες lineup ομιλητών που θα μοιραστούν με το κοινό επιτυχημένες στρατηγικές και μεθοδολογία, best practices και εργαλεία για να βοηθήσουν τα e-shops και τα e-businesses να αναπτυχθούν.

Οι επιβεβαιωμένοι διεθνείς ομιλητές του συνεδρίου:

Eden Bidani – Head of Strategy & Copy, CAPE.Agency

John Ekman  – Founder, Conversionista

Chris Gibbins  – Chief Experience Officer, Creative CX

Arnout Hellemans  – Technical SEO And Analytics Consultant

Rebecca Hugo  – Senior UX Auditor, Baymard Institute

Juliana Jackson  – Data Strategy & Experimentation Practice Lead, Media.Monks EMEA

Valentin Radu  – Founder, Omniconvert

Talia Wolf  – Founder, Getuplift

Ειδική τιμή για τα μέλη του GRECA

Μέχρι τις 26/2 τα μέλη του GR.EC.A έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν διπλής έκπτωσης (early bird και ειδική τιμή GRECA) και να κλείσουν θέση στο συνέδριο μόνο με 222 ευρώ, αντί για 290 ευρώ. Μετά τις 26/2 θα ισχύει μόνο η έκπτωση 10% για τα μέλη του GR.EC.A.