Το neoecommerce.gr ανοίγει στους Έλληνες επιχειρηματίες τις πόρτες

των κορυφαίων εταιρειών του ηλεκτρονικού εμπορίου στη Γερμανία

Μια νέα πρωτοβουλία του neoecommerce.gr για το 2023 είναι η διοργάνωση επιχειρηματικού και επιμορφωτικού ταξιδιού, σε μια από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες αγορές στην Ευρώπη, τη Γερμανία όπου ο τζίρος των ηλεκτρονικών αγορών σε προϊόντα B2C (επιχείρηση προς καταναλωτή) ανήλθε το 2022 στα 90,4 δισεκατομμύρια ευρώ.

Το neoecommerce θα ανοίξει στους Έλληνες Επιχειρηματίες, στις 09 – 12 Οκτωβρίου στην πόλη του Βερολίνου, τις πόρτες των κορυφαίων εταιρειών του ηλεκτρονικού εμπορίου στη Γερμανία, η οποία άλλωστε κατέχει και τη δεσπόζουσα θέση στην εκπροσώπηση ηλεκτρονικών καταστημάτων στη λίστα των κορυφαίων 100 στην Ευρώπη, καθώς κάθε τέταρτος διαδικτυακός έμπορος προέρχεται από την παραπάνω χώρα.

Το πρόγραμμα του επιχειρηματικού και επιμορφωτικού ταξιδιού επιμελείται ο Ευστάθιος Ιντζεΐδης, εκδότης και αρχισυντάκτης του neoecommerce.gr αλλά και δημιουργό του οικοσυστήματος του ne33, του μεγαλύτερου οικοσυστήματος – πλατφόρμα για την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου και γενικώς του ηλεκτρονικού επιχειρείν στην ελληνόφωνη αγορά. Ως εκ τούτου είναι δεδομένο ότι θα γνωρίσετε – βιώσετε με έναν πραγματικά ουσιαστικό και καινοτόμο τρόπο, τόσο τον τρόπο λειτουργίας των επισκεπτόμενων επιχειρήσεων όσο και θa δικτυωθείτε και θα ανταλλάξετε ιδέες – εμπειρίες με τους εκπροσώπους αυτών, αλλά και με τους εκπροσώπους άλλων επιλεγμένων επιχειρήσεων και Brands. Σε διάστημα μόλις τριών ημερών θα γνωρίσετε από κοντά, μερικά από τα μεγαλύτερα μεγαθήρια του παγκόσμιου ηλεκτρονικού επιχειρείν και μερικές από τις πιο καινοτόμες (εμπορικές και τεχνολογικές) επιχειρήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το E-Commerce Innovation Tour Berlin απευθύνεται αποκλειστικά σε επιχειρηματίες και διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου , επιχειρήσεων retail, κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών ανεξαρτήτως κλάδου, μεγέθους και γεωγραφικής περιφέρειας, ενώ οι θέσεις συμμετοχής σε αυτό είναι περιορισμένες (25).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και το κόστος για αυτές, αλλά και για εγγραφή στο παραπάνω επιμορφωτικό ταξίδι, πατήστε εδώ (αρχείο PDF).

Περισσότερες πληροφορίες για το neoecommerce στο www.neoecommerce.gr.