Τα GR.EC.A Friday’s Workshops αποτελούν μία πρωτοβουλία του GR.EC.A., η οποία αποτελεί εκπαιδευτικό θεσμό του Συνδέσμου με βασικό στόχο την εκπαίδευση των επαγγελματιών πάνω σε επίκαιρα θέματα του ηλεκτρονικού εμπορίου και εν γένει του ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Επιπλέον θα παρουσιάζονται λύσεις και εργαλειοθήκες στους συμμετέχοντες με σκοπό:

• την δημιουργία ενός knowledge hub σχετικά με τις υπηρεσίες που υπάρχουν διαθέσιμες σήμερα στο οικοσύστημα του ηλεκτρονικού εμπορίου και μπορούν να βοηθήσουν κάθε eshop να αποκτήσει ή βελτιώσει τη λειτουργία και προβολή του
• την ανάδειξη καλών πρακτικών , όπου σε κάθε workshop ένα ηλεκτρονικό κατάστημα θα παρουσιάζει το δικό του success story και τα βήματα που ακολούθησε μέχρι την επιτυχία.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ταμειακά ενήμερα μέλη του GR.EC.A καθώς και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών έχουν δικαίωμα ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Το κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη του GR.EC.A. είναι 49 ευρώ.

Μέγας Χορηγός GR.EC.A. Friday’s Workshops

ΧΟΡΗΓΟΙ GR.EC.A

Agenda Workshop

15.00 - 15.10 Έναρξη Workshop – Χαιρετισµός

Μάριος Μπεζιούλας, Μέλος Δ.Σ GR.EC.A

15.10 - 15.35 User eXperience: Μία επένδυση που πάντα αποδίδει

Τι είναι UX και πώς συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων μιας επιχείρησης

Εισηγητές:

Πέρσα Σπανού

Digital Products Manager, Vrisko.gr

15.35 - 16.00 Unlock growth potential in the post-mobile era

Following the rapid technology evolution, we are now moving from the mobile-first era to the post-mobile era. In this upcoming ultra-connected world, mobile is expected to redefine (once again) the way we shop, order food, get entertained, monitor our health, etc. In this workshop we provide a series of exemplary cases that pave the way to our new world and highlight key learnings that can help businesses to build meaningful customer experiences and drive brand growth.

Εισηγητές:

Βαγγέλης Ρέκκας,

Co-Founder & Head of UX, Trebbble

16.00 - 16.30 Η ΕΛΤΑ Courier επενδύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό!

Σε μια σειρά κινήσεων και ενεργειών που αποσκοπούν στη βελτίωση της λειτουργίας και της αποδοτικότητας αλλά και την αναβάθμιση των υπηρεσιών και του δυναμικού της προχώρησε η ΕΛΤΑ Courier, προκειμένου να ανταποκριθεί με το βέλτιστο τρόπο στις συνθήκες υψηλών απαιτήσεων και αυξημένης ζήτησης που έχουν προκύψει από την υγειονομική κρίση αλλά και τα νέα δεδομένα της αγοράς.

Εισηγητές:

Κώστας Ξανθόπουλος,

Εμπορικός Διευθυντής ΕΛΤΑ Courier

16.30 - 17.00 Υπηρεσίες πληρωμών προκλήσεις και η επόμενη μέρα

Η παρουσίαση θα επικεντρωθεί σε τάσεις που επικρατούν σήμερα στις υπηρεσίες πληρωμών, στις προκλήσεις που έρχονται αλλά και τι επιφυλάσσει η επόμενη ημέρα στο χώρο των ηλεκτρονικών πληρωμών.

Εισηγητές:

Mάριος Δεπούντης, 

Director Advisory, Payment Services Leader, PwC Ελλάδας

17.00 - 17.30 Covid 19 effect & learnings

Το άμεσο αποτέλεσμα του covid-19 στο ecommerce της INTERSPORT, η απότομη αλλαγή στις προτιμήσεις των καταναλωτών, η αύξηση των απαιτήσεων και οι αλλαγές στις προτεραιότητες με ιδιαίτερη έμφαση στα services που παρέχουμε στον πελάτη.

Εισηγητές:

Λεβεντάκης Γιώργος

Regional eCommerce Operations Manager, INTERSPORT ATHLETICS ΑΕΕ