Με την Αιγίδα του GR.EC.A, το 6th e-commerce logistics επιστρέφει ζωντανά στην Αθήνα με μια σειρά από ομιλητές – experts στα logistics για να συζητήσουμε τα πιο σημαντικά ζητήματα στην εφοδιαστική του ηλεκτρονικού εμπορίου σήμερα. Το διαρκώς εξελισσόμενο οικοσύστημα του ηλεκτρονικού εμπορίου προσφέρει συνεχόμενες προκλήσεις στους επαγγελματίες των logistics οι οποίοι καλούνται να προσαρμόζονται συνεχώς σε νέες συνθήκες.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να δημιουργήσει έναν κοινό τόπο για όσους εργάζονται στις πολλές πτυχές των operations του ηλεκτρονικού εμπορίου, της καινοτομίας και της στρατηγικής. Μέσα από μια πληθώρα case studies & discussion panels, η εσπερίδα, θα προσφέρει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να μοιραστούν εμπειρίες και βέλτιστες πρακτικές, να πληροφορηθούν, να ρωτήσουν.

Στα βασικά θέματα του συνεδρίου συγκαταλέγεται η επιτακτική ανάγκη για τις επιχειρήσεις να επενδύσουν στα δεδομένα, ώστε να αξιοποιήσουν τα insights που κρύβονται στους τόνους δεδομένων που τις κατακλύζουν καθημερινά, για να κατανοήσουν τις επιθυμίες των πελατών τους και να επαναπροσδιορίσουν τη στρατηγική τους, ώστε να είναι περισσότερο στοχευμένη στις ανάγκες της αγοράς.

Σημαντική παρουσία στο event θα έχει και το ΑΙ, του οποίου οι εφαρμογές σε επίπεδο B2C φαίνεται πως είναι πολυδιάστατες και για την ώρα πιο απτές. Τα δεδομένα σε real time και το μοίρασμα της πληροφορίας μεταξύ των κρίκων της Ε.Α. στο ηλεκτρονικό εμπόριο παίζουν πρωταρχικό ρόλο στο τρίπτυχο ταχύτητα, ορατότητα, εμπειρία καταναλωτή.

5 λόγοι που δεν πρέπει να χάσετε το συνέδριο:

  • οι τάσεις για το ηλεκτρονικό εμπόριο μέσα από case studies, benchmarks και αποτελέσματα εφαρμοσμένων λύσεων
  • συμμετοχή των συνέδρων στις ζωντανές συζητήσεις
  • το live televoting θα καταγράψει την άποψη των συνέδρων και όλα τα στοιχεία θα δωθούν στους συμμετέχοντες
  • θα δούμε τα νέα μοντέλα οργάνωσης των logistics του e-commerce
  • πλούσιο networking