Τα GR.EC.A Friday’s Workshops αποτελούν μία πρωτοβουλία του GR.EC.A., η οποία αποτελεί εκπαιδευτικό θεσμό του Συνδέσμου με βασικό στόχο την εκπαίδευση των επαγγελματιών πάνω σε επίκαιρα θέματα του ηλεκτρονικού εμπορίου και εν γένει του ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Επιπλέον θα παρουσιάζονται λύσεις και εργαλειοθήκες στους συμμετέχοντες με σκοπό:

• την δημιουργία ενός knowledge hub σχετικά με τις υπηρεσίες που υπάρχουν διαθέσιμες σήμερα στο οικοσύστημα του ηλεκτρονικού εμπορίου και μπορούν να βοηθήσουν κάθε eshop να αποκτήσει ή βελτιώσει τη λειτουργία και προβολή του
• την ανάδειξη καλών πρακτικών , όπου σε κάθε workshop ένα ηλεκτρονικό κατάστημα θα παρουσιάζει το δικό του success story και τα βήματα που ακολούθησε μέχρι την επιτυχία.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ταμειακά ενήμερα μέλη του GR.EC.A καθώς και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών έχουν δικαίωμα ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Το κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη του GR.EC.A. είναι 49 ευρώ.

Μέγας Χορηγός GR.EC.A. Friday’s Workshops

ΧΟΡΗΓΟΙ GR.EC.A

Agenda Workshop

15.00 - 15.10 Έναρξη Workshop – Χαιρετισµός

Ευδόκιμος Σαββίδης, Αντιπρόεδρος GR.EC.A

15.10 - 15.35 Η σημασία της εξειδικευμένης μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στην ανάπτυξη της Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Η αποτελεσματική λειτουργία της Εφοδιαστικής Αλυσίδας αποτελεί έναν από τους κυριότερους παράγοντες επιτυχίας στον Τομέα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Η κατάλληλη  εκπαίδευση σε μεταπτυχιακό επίπεδο των στελεχών του Τομέα συνεισφέρει στην εφαρμογή των βέλτιστων διεθνών πρακτικών με στόχο την αναβαθμισμένη λειτουργία των επιχειρήσεων τους.

Εισηγητές:

Ιωάννου Γεώργιος,

Epsilon Net College

15.35 - 16.00 Your E-Commerce Logistics as a competitive advantage

Customers’ requirements on e-commerce logistics have gone to extremes. In order to ensure flawlessly functioning, efficient, and flexible logistics, you need to find a solution for your e-commerce logistics that helps you to turn your logistics into a competitive advantage. There are several ways to do that and you might need to redesign your supply chain model. However, as you grow your e-business you will have to switch to a more scalable solution.

Εισηγητές:

Σκαπινάκη Φωτεινή

Commercial Manager, Logika

16.00 - 16.30 Σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα Διαχείρισης Αποθηκών, για την κάλυψη των αναγκών του ηλεκτρονικού εμπορίου

Η παρουσίαση θα εισάγει τους συμμετέχοντες στην έννοια του Warehouse Management System και θα αναλύσει τα ιδιαίτερα οφέλη από τη χρήση ενός Συστήματος Διαχείρισης Αποθήκης για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Εισηγητές:

Γιάννης Μελετλίδης,

Business Development Manager, MANTIS

16.30 - 17.00 Ευκαιρίες στο B2C με υπηρεσίες Β2Β !!

Παρουσίαση περιπτώσεων στην Λιανική, στα Ξενοδοχεία και στα Supermarkets όπου το Β2C μπορεί να συναντά το Β2B Χρήση πλατφόρμας Β2Β για προώθηση πωλήσεων αλλά και έρευνα αγοράς.

Εισηγητές:

Θανάσης Πετμεζάς,

Διευθύνων Σύμβουλος, cosmoONE

17.00 - 17.30 Πελατοκεντρικότητα στο omnichannel retail

Πως γίνεται εφικτή η παρακολούθηση της εμπειρία του πελάτη στο φυσικό κατάστημα και ποιά είναι τα βήματα μιας omnichannel πελατοκεντρικής στρατηγικής.

Εισηγητές:

Βαγγέλης Κοτσώνης,

CEO, e-satisfaction.com

17.30 - 18.00 E-commerce tales....

Covid – 19 μία πανδημία που έφερε πολλές αλλαγές σε όλη την χώρα! Ποια ήταν η δική μας οπτική γωνία, τι άλλαξε σε εμάς και πως το διαχειριστήκαμε?

Εισηγητές:

Ασημίνα Κιρμίτσα,

eCommerce & Digital Marketing Supervisor, ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ