Το Ecommerce Academy του GR.EC.A σε συνεργασία με το...
Στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή, το ηλεκτρονικό εμπόριο δεν είναι πλέον επιλογή πολυτελείας αλλά προϋπ...
Συνέντευξη Τύπου διοργάνωσε ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A.) με αφορμή την «Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2019».
Στη Συνέντευξη Τύπου συμμετείχε ως ομιλητής ο Γ.Γ. Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή, κ. Δημήτρης Αυλωνίτης, και εκπρόσωποι ελληνικών e-shops.











Φέτος, η εβδομάδα εορτασμού θα διαρκέσει από την Δευτέρα 4 Μαρτίου έως την Δευτέρα 11 Μαρτίου. Κατά το διάστημα αυτό, πλήθος ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων θα παρέχει ελκυστικές προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό, προτρέποντάς το να “βιώσει” την online αγοραστική εμπειρία.
Η φετινή διοργάνωση διευρύνει τις δράσεις πέρα από τις συνηθισμένες προσφορές των εμπόρων & συγκεκριμένα, οι ενέργειες και οι δράσεις της εβδομάδας θα βασιστούν σε: