Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου – Ε.Σ.Η.Ε. (Greek E-Commerce Association – GR.EC.A.), το Επιμελητήριο Ηρακλείου Κρήτης συνεργάζονται για δεύτερη φορά, έχοντας ως στόχο την ενημέρωση & εκπαίδευση επαγγελματιών και επιχειρήσεων στην αξιοποίηση των ευκαιριών που προσφέρει ο κλάδος του Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι δύο φορείς διοργανώνουν ένα διήμερο δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιηθούν στις 8 & 9 Ιουνίου στο Ηράκλειο. Οι δραστηριότητες -μεταξύ άλλων- περιλαμβάνουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα, workshops και εκδήλωση δικτύωσης.

Πιο αναλυτικά: Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και μπορούν να συμμετέχουν επαγγελματίες και στελέχη που θέλουν να αποκτήσουν ή να αναπτύξουν τις γνώσεις τους πάνω σε καίρια θέματα και τάσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου και του ψηφιακού marketing.

Στόχος των δραστηριοτήτων είναι η ενημέρωση & εκπαίδευση επαγγελματιών και επιχειρήσεων στην αξιοποίηση των ευκαιριών που προσφέρει ο κλάδος του Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Σε αυτό το διήμερο οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να επιμορφωθούν πάνω τόσο σε θεμελιώδεις γνώσεις του κλάδου όσο και σε πιο advanced θέματα και παράλληλα να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες που προσφέρει ο κλάδος στις τοπικές επιχειρήσεις.

Επιπρόσθετα, θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν με επαγγελματίες του χώρου και να συνάψουν επιχειρηματικές σχέσεις μαζί τους κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών δράσεων και της εκδήλωσης δικτύωσης. Το διήμερο εκπαιδευτικών δράσεων απευθύνεται σε επαγγελματίες και σε στελέχη που δραστηριοποιούνται ή θέλουν να ξεκινήσουν τα πρώτα βήματά τους στον κλάδο του eCommerce.

Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες τη δεύτερη ημέρα (Σάββατο 9 Ιουνίου) θα έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόσουν στην πράξη τακτικές και μεθόδους ανάπτυξης του ηλεκτρονικού τους καταστήματος, με τη μορφή εργασιών και αφού χωριστούν σε ομάδες. Οι ομάδες στο τέλος θα βαθμολογηθούν από την κριτική επιτροπή η οποία θα απαρτίζεται από αναγνωρισμένα του ecommerce, τεχνολογικά καταρτισμένους ανθρώπους και marketers.

Το διήμερο εκπαιδευτικών δράσεων πραγματοποιείτε με την χορηγία της εταιρίας Netmechanics καθώς και με την Ευγενική Χορηγία της Τράπεζας Πειραιώς & της Phaistos Networks.