Με την υποστήριξη του GR.EC.A. θα διεξαχθεί στις 8 Νοεμβρίου το ne33 Conference,ένα συνέδριο που θα παρουσιάσει τιςτελευταίες τάσεις και καινοτομίες, τις στρατηγικές ανάπτυξης αλλά και τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες των νέων επιχειρηματικών μοντέλων του κλάδου του Εμπορίου.

Το ne33 Conference είναι το νέο γεγονός του ηλεκτρονικού εμπορίου στην ελληνόφωνη αγορά και απευθύνεται σε όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, επιχειρήσεων retail, κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών ανεξαρτήτως κλάδου, μεγέθους και γεωγραφικής περιφέρειας, που θέλουν να διαμορφώσουν την ανάπτυξη του μελλοντικού εμπορίου.

Το κύριο θέμα του φετινού συνεδρίου είναι: “Δαβίδ εναντίον Γολιάθ – ποιος θα κερδίσει τη «μάχη του Ηλεκτρονικού Εμπορίου»;”, εφόσον ολοένα και περισσότεροι Έλληνες έμποροι έρχονται αντιμέτωποι με το παραπάνω υπαρξιακό ερώτημα. Βέβαια, αυτοί θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το διαδίκτυο προσφέρει ειδικά στους μικρούς αλλά και τους μεγάλους εξειδικευμένους εμπόρους εξαιρετικές ευκαιρίες, οι οποίες στον offline κόσμο δε θα έβρισκαν ποτέ το ακροατήριό τους. Η επιλογή της σωστής στρατηγικής, λοιπόν, αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα επιτυχίας.

Η εκδήλωση στηρίζεται από τους ne33 Pioneers, τους πρωτοπόρους παρόχους υπηρεσιών σχετικών με το ηλεκτρονικό εμπόριο και έχει θέσει ως στόχο τον προσανατολισμό των επιχειρηματιών του ελληνικού εμπορίου για την επίτευξη της αριστείας στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο.


Στην κεντρική σκηνή του Gazarte, διακεκριμένοι Έλληνες και διεθνούς κύρους προσκεκλημένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν τις εμπειρίες και τις στρατηγικές τους αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αυτοί χειρίστηκαν δεξιοτεχνικά τις προκλήσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου.