13/02/2020

Με την Αιγίδα του GR.EC.A το συνέδριο e-Commerce CONFERENCE 2020

Με την Αιγίδα του GR.EC.A θα διεξαχθεί το συνέδριο e-Commerce CONFERENCE 2020 & εξασφαλίσαμε έκπτωση 15% για τα μέλη του Συνδέσμου. Κλείστε τη θέση σας εδώ.  

Πρόκειται για ένα ετήσιο συνέδριο για το ηλεκτρονικό επιχειρείν που πραγματοποιείται για 11η χρονιά και διοργανώνεται από το Marketing Week.

Παράλληλα, μια μέρα πριν θα διεξαχθεί ένα ολοήμερο masterclass, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εκπαιδευτούν σχετικά με την αύξηση των online πωλήσεών τους.


The Masterclass: 17.03.2020 | OTEAcademy

The Conference: 18.03.2020 | OTEAcademy

 

Στις 18 Μαρτίου, θα ανέβουν στην σκηνή του eCommerce Conference 2020 καταξιωμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και θα το εξωτερικό για να μοιραστούν γνώση, tips και best practices για αποτελεσματικό customer-centric optimization σε κάθε κομμάτι ενός eCommerce οργανισμού (Marketing, UX, Logistics, Customer Experience, κτλ).


Μια μέρα νωρίτερα, θα πραγματοποιηθεί το masterclass “Tips & methods to sell more online”, με εισηγητή τον Karl Gilis, UX & CRO expert. Οι παρευρισκόμενοι θα μάθουν πως να αποκτούν πολύτιμα user insights και πώς να τα αξιοποιούν για να βελτιώνουν τις διαφημίσεις, τις landing pages και το e-shop τους σε τέτοιο βαθμό ώστε να τα μετατρέψουν σε “conversion machines”.


Περισσότερες πληροφορίες: https://www.e-commerceconference.gr