14/10/2020

Ο GR.EC.A. σας προσκαλεί στο διήμερο Webinar με τίτλο "Black Friday εν μέσω Covid"

Αγαπητά μέλη,
 

κατά την περίοδο του lockdown της άνοιξης, σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο e-commerce σημείωσαν αύξηση τζίρου με μεγάλο όγκο παραγγελιών, που όμως συνοδεύτηκε από σειρά μεγάλων δυσκολιών στη διεκπεραίωσή τους.

 

Τελικά τι μάθαμε από όλη αυτή τη δοκιμασία και πόσο έτοιμοι είμαστε να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση "BLACK FRIDAY 2020" που πλησιάζει και μάλιστα εν μέσω covid19 περιορισμών;

Τι λένε οι μέχρι σήμερα έρευνες για τις αγοραστικές συνήθειες των καταναλωτών το τελευταίο 7μηνο;

Πως θα μπορέσουν οι επιχειρήσεις να ανταπεξέλθουν στη ζήτηση που φέτος αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη από την περσινή;

 

Με προτάσεις και πρακτικές για όλα τα ανωτέρω ζητήματα, ο GR.EC.A σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο 2ήμερο Webinar με τίτλο "Black Friday εν μέσω Covid".   

 

Στελέχη των κορυφαίων εταιρειών του χώρου όπως οι Google, Facebook,

i-Prospect, BestPrice, Skroutz, The Jones, Ira Media, Verizon Media, Reprise, Project Agora, Logika, Socital, θα μοιραστούν μαζί μας την πολύτιμη γνώση και εμπειρία τους σε θέματα όπως:

  • Καταναλωτικές τάσεις στην εποχή του COVID-19
  • Ποιες συμπεριφορές καταναλωτών φαίνεται να έχουν έρθει για να μείνουν
  • Τι σημαίνει αυτό για τις μάρκες και τους online merchants
  • Χρήσιμα insights & metrics μέσα απο διαφορετικά κανάλια πώλησης & επικοινωνίας
  • Εφαρμογή καλών πρακτικών για αυτή την περίοδο

 

Το webinar θα ολοκληρωθεί με την φιλοξενία ενός round table που αφορά τα Operations και θα περιλαμβάνει εκπροσώπους από εταιρείες logistics και ταχυμεταφορών με στόχο να ενημερωθούμε γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις του χώρου και να αναδειχθούν πρακτικές &  λύσεις στο κρίσιμο θέμα των παραδόσεων των προϊόντων.

 

Το Webinar θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23/10/2020 στις 14:00μ.μ.-18:00 μ.μ. & την Παρασκευή 06/11/2020 στις 14:00μ.μ.-18:00 μ.μ. 

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

 

Tα ταμειακά ενήμερα μέλη του GR.EC.A έχουν δικαίωμα ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη του GR.EC.A. είναι 99 ευρώ και για τις 2 ημέρες. 
Μπορείτε να γίνετε μέλη και να έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε Δωρεάν το Webinar αλλά  και να επωφεληθείτε από όλα τα μελλοντικά σεμινάρια, συνέδρια αλλά και παροχές του Συνδέσμου. Γίνετε μέλη εδώ