Με την Υποστήριξη του GR.EC.A θα διεξαχθεί απο το Supply Chain Institute με την επιστημονική υποστήριξη της Planning ένα μοναδικό exclusive webinar για executives με θέμα: «Οι αλλαγές στο διεθνές εμπόριο και πώς επηρεάζονται οι εφοδιαστικές αλυσίδες και τα logistics» Keynote Speaker o διεθνούς φήμης, Gerry Mattios, Supply Chain & Trade Practice Leader στην Bain & Company με έδρα τη Σιγκαπούρη.
Κορυφαία στελέχη της ελληνικής αγοράς συμμετέχουν σε ζωντανή συζήτηση.

Το exclusive webinar θα διεξαχθεί on-line την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, 14:00 – 15:30 μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας zoom.
Μέσα από το Discussion Panel, το Live Q&A και τα global company case studies θα μπορούν οι συμμετέχοντες να διαμορφώσουν άποψη για την παγκόσμια πραγματικότητα στις Εφοδιαστικές Αλυσίδες και το διεθνές εμπόριο, απαραίτητες γνώσεις για τα μελλοντικά πλάνα στα Logistics.

Το exclusive webinar αποτελεί ένα μοναδικό εργαλείο που δεν πρέπει να χάσουν όσοι δραστηριοποιούνται στα Supply Chains & Logistics εμπορικών & βιομηχανικών οργανισμών, 3PL providers, Logistics solutions providers, buyers, sellers…
Το κόστος συμμετοχής είναι 50€ + ΦΠΑ, όμως ειδικά για τα μέλη GR.EC.A παρέχεται ειδική έκπτωση 20%!

Αν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το webinar, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@scisce.eu ή στο 210 6180104. Οι συμμετοχές θα είναι περιορισμένες για μεγαλύτερη διάδραση!
Το webinar διεξάγεται στα Ελληνικά.