Αγαπητά μέλη,

Καθώς αυτό το έτος πλησιάζει στο τέλος του, εκμεταλλευόμαστε την ευκαιρία να κοιτάξουμε πίσω τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίσαμε τους τελευταίους 12 μήνες και να προβληματιστούμε για το τι περιμένει την οικογένειά μας στο ηλεκτρονικό εμπόριο το 2021.

Η κρίση του COVID-19 έχει δοκιμάσει την ανθεκτικότητα των κοινωνικών και οικονομικών δομών μας. Επιπλέον τόνισε περισσότερο από ποτέ τη σημασία του ψηφιακού τομέα για την παγκόσμια οικονομία, και συγκεκριμένα, τον βασικό ρόλο του ηλεκτρονικού εμπορίου για τη συνέχιση της παροχής αγαθών και υπηρεσιών κατά τη διάρκεια της πανδημίας και τη σημασία του για τις επικείμενες προσπάθειες ανάκαμψης.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συνδέσμου ξεκίνησε τη δράση του λαμβάνοντας υπόψη τις πραγματικές ανάγκες των μελών για τη διαμόρφωση της στρατηγικής του GR.EC.A

Σε αυτό το πλαίσιο διεξήχθη έρευνα την περίοδο του Ιουλίου με στόχο να δώσουμε βήμα στα μέλη μας να μοιραστούν μαζί μας τις ανάγκες για την ανάπτυξη της επιχείρησης τους και να βοηθήσουν ενεργά στην διαμόρφωση της στρατηγικής του GR.EC.A!

Βασισμένοι στις ανάγκες που προέκυψαν θα θέλαμε να παραθέσουμε το πλάνο δράσης του Συνδέσμου μέχρι το τέλος του έτους :

Παραμένουμε αφοσιωμένοι στην εκπροσώπηση της φωνής του ηλεκτρονικού εμπορίου και το προσεχές 2021 και στη συνεργασία με τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής για την άρση των εναπομεινάντων εμποδίων για τις Ελληνικές επιχειρήσεις, καθώς και για την προώθηση της καινοτομίας και ενός ισχυρού επιχειρηματικού κλίματος με ίσους όρους ανταγωνισμού.

Εκ μέρους του Δ.Σ του GR.EC.A, σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος!