Περισσότεροι από 200 επαγγελματίες του ηλεκτρονικού εμπορίου αντάλλαξαν κάρτες και χαμόγελα στο eCommerce Networking Day που διοργάνωσε ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A, για πέμπτη συνεχή φορά την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στον χώρο του Orange Grove στο κέντρο της Αθήνας (Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 5).

“Πάνω από 20!” ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο ενός από τους συμμετέχοντες σε ερώτηση αναφορικά με το πόσες επαφές πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Πράγματι, τα στελέχη και οι επαγγελματίες από το χώρο του ελληνικού eCommerce (ηλεκτρονικά καταστήματα και πάροχοι υπηρεσιών προς αυτά) είχαν τη δυνατότητα να δικτυωθούν και να πραγματοποιήσουν νέες επαγγελματικές επαφές, καθώς και να δημιουργήσουν ευκαιρίες συνεργασίας μεταξύ τους. Για του λόγου το αληθές, στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν -κατά προσέγγιση- 1335 επαφές, δηλαδή περίπου 6,7 επαφές ανά συμμετέχοντα. Μάλιστα, το 84,3% εξ αυτών θεωρεί πως πιθανότατα θα υπάρξει κάποια νέα εμπορική συμφωνία ως αποτέλεσμα της εκδήλωσης.

Η επιτυχία του eCommerce Networking Day οφείλεται -σε μεγάλο βαθμό- στα στοχευμένα εργαλεία δικτύωσης που αξιοποιούνται (όπως “προξενητές”, “business-card boards”, “quick-meeting tables”) και διευκολύνουν ιδιαίτερα τις επαφές μεταξύ των στελεχών. Τα συγκεκριμένα εργαλεία έχουν ως βασικό στόχο την πραγματοποίηση νέων γνωριμιών, την προώθηση τόσο της καριέρας του στελέχους όσο και των προϊόντων & υπηρεσιών της εταιρείας του, καθώς και τη σύναψη επαγγελματικών συμφωνιών.

Η εκδήλωση ήταν ανοικτή προς όλα τα στελέχη, ανεξάρτητα με το αν η εταιρεία τους είναι (ή όχι) μέλος του Συνδέσμου.
Ο GR.EC.A. ευχαριστεί όλους όσους αφιέρωσαν τον χρόνο τους (και αψήφησαν την μπόρα) για να είναι μαζί μας στην εκδήλωση, καθώς και τους χορηγούς για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

Διαβάστε περισσότερα για τα αποτελέσματα της εκδήλωσης και δείτε φωτογραφίες, καθώς και το ρεπορτάζ του SBC TV εδώ.