Η υποχρεωτική διαβίβαση των παραστατικών των επιχειρήσεων στην πλατφόρμα των Ηλεκτρονικών Βιβλίων myDATA, ξεκινάει σταδιακά από την 1η Οκτωβρίου 2021 έπειτα από πρόσφατη ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Η SoftOne, με αφορμή την εξέλιξη αυτή και στόχο πάντοτε τη διευκόλυνση της μετάβασης της επιχείρησής σας στην εποχή των Ηλεκτρονικών Βιβλίων, παρατείνει αντίστοιχα έως και τις 31/10/2021 τη δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ xρήσης της εξειδικευμένης λειτουργίας “Soft1 myDATA Live”, η οποία είναι ήδη ενεργοποιημένη και διατίθεται για την εγκατάστασή σας.

Με τη λειτουργία “Soft1 myDATA Live” μπορείτε πρακτικά να ελέγχετε και να εκτελείτε όλες τις ενέργειες που προϋποθέτει η διαβίβαση δεδομένων στην πλατφόρμα myDATA, μέσα από μία οθόνη του Soft1, διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό την πλήρη συμμόρφωση της επιχείρησής σας με τις απαιτήσεις της ΑΑΔΕ.

Άντληση και απεικόνιση συναλλαγών/παραστατικών myDATA για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα
Μαζική διαβίβαση συνόψεων και χαρακτηρισμών στην πλατφόρμα myDATA είτε του συνόλου, είτε επιλεγμένων μόνο παραστατικών
Έλεγχος ορθότητας με ειδικές ενδείξεις για τον έγκαιρο εντοπισμό εκκρεμοτήτων και ασυνεπειών
Άμεση λήψη συνόψεων παραστατικών εξόδων και αντιστοίχισή τους με τις συναλλαγές του συστήματός σας
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μηχανογραφική υποστήριξη των Ηλεκτρονικών Βιβλίων μέσα από το Soft1, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αντιπρόσωπο της SoftOne με τον οποίο συνεργάζεστε ή/και να ανατρέξετε στη Βιβλιοθήκη Τεκμηρίωσης Wiki:
Soft1 myDATA
Soft1 myDATA Live