• 30/10/2020

  Ο GR.EC.A. σας προσκαλεί στο δεύτερο μέρος του Webinar με τίτλο "Black Friday εν μέσω Covid"

  Αγαπητά μέλη ,

  το πρώτο μέρος του 2ήμερου Webinar με τίτλο "Black Friday εν μέσω Covid", ολοκληρώθηκε με 187 συμμετοχές.

  Το δεύτερο μέρος του Webinar θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 06/11/2020 στις 14:00μ.μ.-18:00 μ.μ.

  Στελέχη των κορυφαίων εταιρειών του χώρου όπως οι Facebook,i-Prospect,
  Reprise,VerizonMedia,Logika,Optilog, θα μοιραστούν μαζί μας την πολύτιμη γνώση και εμπειρία τους σε θέματα όπως:


  Διαβάστε περισσότερα...

 • 29/10/2020

  Ενημέρωση για Εκπτωτικό 15νθήμερο Νοέμβρη, Black Friday & Cyber Monday

  Αγαπητά μέλη,

  θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πλησιάζει η πρώτη δυνατή εκπτωτική περίοδος του φετινού φθινοπώρου καθώς την Κυριακή 1η Νοεμβρίου ξεκινούν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν 15 ημέρες.

  Ακολουθεί η Black Friday (ή «Μαύρη Παρασκευή» για όσους υιοθετήσουν τη μετάφραση στα ελληνικά) που φέτος είναι στις 27 Νοεμβρίου. Σας προτείνουμε να προετοιμαστείτε και να ετοιμάσετε έγκαιρα τις προσφορές για τους πελάτες σας καθώς πρόκειται για μια ημέρα στην οποία καταγράφονται μεγάλοι τζίροι, με τους καταναλωτές να αναζητούν τις καλύτερες προσφορές για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 27/10/2020

  Δείτε τις παρουσιάσεις του Α᾽ μέρους του Webinar "Black Friday εν μέσω Covid"

  Αγαπητά μέλη ,

  ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του 2ήμερου Webinar με τίτλο "Black Friday εν μέσω Covid", με 187 συμμετοχές.

  Στελέχη των κορυφαίων εταιρειών του χώρου όπως οι The Jones, Google, BestPrice, Skroutz, Ira Media, Project Agora, Socital, μοιράστηκαν μαζί μας την πολύτιμη γνώση & εμπειρία τους, με προτάσεις και καλές πρακτικές για όλα τα ζητήματα που μας μας απασχολούν όπως:

  Καταναλωτικές τάσεις στην εποχή του COVID-19
  Ποιες συμπεριφορές καταναλωτών φαίνεται να έχουν έρθει για να μείνουν
  Τι σημαίνει αυτό για τις μάρκες και τους online merchants Χρήσιμα insights & metrics μέσα απο διαφορετικά κανάλια πώλησης & επικοινωνίας
  Εφαρμογή καλών πρακτικών για αυτή την περίοδο

  Το δεύτερο μέρος του Webinar θα διεξαχθεί στις 06/11/2020 με στελέχη των κορυφαίων εταιρειών του χώρου όπως Facebook , iProspect Greece, Reprise, Optilog, Logika, Verizon Media.

  Το webinar θα ολοκληρωθεί με την φιλοξενία ενός round table που αφορά τα Operations και θα περιλαμβάνει εκπροσώπους από εταιρείες logistics και ταχυμεταφορών με στόχο να ενημερωθούμε γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις του χώρου και να αναδειχθούν πρακτικές & λύσεις στο κρίσιμο θέμα των παραδόσεων των προϊόντων.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 14/10/2020

  Ο GR.EC.A. σας προσκαλεί στο διήμερο Webinar με τίτλο "Black Friday εν μέσω Covid"

  Αγαπητά μέλη,

   

  κατά την περίοδο του lockdown της άνοιξης, σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο e-commerce σημείωσαν αύξηση τζίρου με μεγάλο όγκο παραγγελιών, που όμως συνοδεύτηκε από σειρά μεγάλων δυσκολιών στη διεκπεραίωσή τους.

   

  Τελικά τι μάθαμε από όλη αυτή τη δοκιμασία και πόσο έτοιμοι είμαστε να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση "BLACK FRIDAY 2020" που πλησιάζει και μάλιστα εν μέσω covid19 περιορισμών;

  Τι λένε οι μέχρι σήμερα έρευνες για τις αγοραστικές συνήθειες των καταναλωτών το τελευταίο 7μήνο;

  Πως θα μπορέσουν οι επιχειρήσεις να ανταπεξέλθουν στη ζήτηση που φέτος αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη από την περσινή;

   

  Με προτάσεις και πρακτικές για όλα τα ανωτέρω ζητήματα, ο GR.EC.A σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο 2ήμερο Webinar με τίτλο "Black Friday εν μέσω Covid".   

   

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 25/09/2020

  Ερωτηματολόγιο για την εφαρμογή της PSD2 & της διαδικασίας SCA (Strong Customer Authentication) για τις συναλλαγές με κάρτα στο e-commerce περιβάλλον

  Αγαπητά μέλη, 

  στα πλαίσια της συνεργασίας του GR.EC.A με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών & την Τράπεζα της Ελλάδος σχετικά με την εφαρμογή της οδηγίας PSD2 και συγκεκριμένα της διαδικασίας SCA (Strong Customer Authentication) η οποία αφορά τις συναλλαγές με κάρτα στο e-commerce περιβάλλον, παρακαλούμε όπως αφιερώσετε τρία λεπτά στην συμπλήρωση του παρακάτω ερωτηματολογίου

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 18/09/2020

  Με την Υποστήριξη του GR.EC.A webinar για executives με θέμα: Οι αλλαγές στο διεθνές εμπόριο και πώς επηρεάζονται οι εφοδιαστικές αλυσίδες και τα logistics

  Με την Υποστήριξη του GR.EC.A θα διεξαχθεί απο το Supply Chain Institute με την επιστημονική υποστήριξη της Planning ένα μοναδικό exclusive webinar για executives με θέμα: «Οι αλλαγές στο διεθνές εμπόριο και πώς επηρεάζονται οι εφοδιαστικές αλυσίδες και τα logistics» Keynote Speaker o διεθνούς φήμης, Gerry Mattios, Supply Chain & Trade Practice Leader στην Bain & Company με έδρα τη Σιγκαπούρη. 

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 17/09/2020

  Με την Αιγίδα του GR.EC.A το 9ο e- Business & Social Media World με τίτλο "The Day After: Στρατηγική Case Studies, Προκλήσεις & Λύσεις!"

  Με την Αιγίδα του GR.EC.A  θα διεξαχθεί το τριήμερο υβριδικό συνέδριο 9ο e- Business & Social Media World με τίτλο "The Day After: Στρατηγική Case Studies, Προκλήσεις & Λύσεις!" όπου το e-Commerce και το digital marketing θα επιχειρήσει να αναλύσει διεξοδικά τη νέα πραγματικότητα που αναδύεται στη μετά Covid εποχή στο e business,το οποίο θα πραγματοποιηθεί phygital στις 23-24/09 & 25/09.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 30/07/2020

  Απολογισμός σεμιναρίου από τον ΣΒΘΣΕ για το ηλεκτρονικό εμπόριο

  ·  Αναλύθηκαν όλες οι εξελίξεις, οι τρέχουσες τάσεις, αλλά και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται

  Ολοκληρώθηκε με επιτυχία διαδικτυακό σεμινάριο από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος (ΣΒΘΣΕ) με αντικείμενο: «Τα νέα δεδομένα στο ηλεκτρονικό εμπόριο – ευκαιρίες και προοπτικές» προχθές το απόγευμα.

  Η πρόεδρος του GR.EC.A- eCommerce & Coordinator του Εργαστηρίου ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη, αναφέρθηκε αναλυτικά στην κατάσταση του ηλεκτρονικού εμπορίου, τόσο πριν όσο και μετά την πανδημία, τη σημασία που έχει και τον ρόλο που μπορεί να παίξει, για την ελληνική αγορά.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 16/07/2020

  Νέο Δ.Σ στον GR.EC.A, η Κατερίνα Φραϊδάκη επανεκλέχθηκε πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ελληνικού Εμπορίου 

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A. (Greek Ecommerce Association), το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ανακοινώνει ότι κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση, καθώς και τη Διενέργεια Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που διεξάχθηκαν για πρώτη φορά αποκλειστικά με ηλεκτρονική διαδικασία στις 25/06/2020 και κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, από την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020, η Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη επανεκλέχθηκε πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ελληνικού Εμπορίου.

  Η Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη είναι διδάκτορας του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και συντονίστρια των δράσεων Ηλεκτρονικού Εμπορίου (eCommerce Coordinator) στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν- ELTRUN.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 29/06/2020

  Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε η Γ.Σ. του GR.EC.A για την περίοδο 2020-2022.

  Την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση, καθώς και η Διενέργεια Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, της Συμβουλευτικής και της Ελεγκτικής Επιτροπής του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A. 

  Διαβάστε περισσότερα...