• 11/03/2021

  Κλείσε την θέση σου στο GR.EC.A Friday's Workshop. Έρχεται στις 19/03/2021

  Τα GR.EC.A Friday’s Workshops αποτελούν μία πρωτοβουλία του GR.EC.A., η οποία αποτελεί εκπαιδευτικό θεσμό του Συνδέσμου με βασικό στόχο την εκπαίδευση των επαγγελματιών πάνω σε επίκαιρα θέματα του ηλεκτρονικού εμπορίου και εν γένει του ηλεκτρονικού επιχειρείν.

  Το τρίτο GR.EC.A Friday's Workshop έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 19/03/2021 και ώρα 15:00, μέσω της πλατφόρμας zoom.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 09/03/2021

  Υπό την υποστήριξη του GR.EC.A θα διεξαχθεί το Συνέδριο «𝐓𝐞𝐜𝐡𝐧𝐨𝐥𝐨𝐠𝐲 𝐅𝐨𝐫𝐮𝐦 𝐢𝐧 𝐒𝐮𝐩𝐩𝐥𝐲 𝐂𝐡𝐚𝐢𝐧: 𝐋𝐨𝐠𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜𝐬 𝟒.𝟎 𝚰𝚰»

  Υπό την υποστήριξη του GR.EC.A θα διεξαχθεί το Συνέδριο «𝐓𝐞𝐜𝐡𝐧𝐨𝐥𝐨𝐠𝐲 𝐅𝐨𝐫𝐮𝐦 𝐢𝐧 𝐒𝐮𝐩𝐩𝐥𝐲 𝐂𝐡𝐚𝐢𝐧: 𝐋𝐨𝐠𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜𝐬 𝟒.𝟎 𝚰𝚰» από το Supply Chain, Sales & Customer Institute.

  Το συνέδριο θα εστιάσει στα νέα δεδομένα που έφερε το 2021 στα logistics, τα νέα μοντέλα και τις τεχνολογικές λύσεις που πρόκειται να δούμε στο άμεσο μέλλον.

  O GR.EC.A έχει εξασφαλίσει 𝟐𝟓 % έ𝛋𝛑𝛕𝛚𝛔𝛈 για τα μέλη του.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 09/03/2021

  Απολογισμός σεμιναρίου: Ηλεκτρονικές Συμβάσεις B2C & P2B στην ΕΕ

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 05/03/2021

  Ένα ΑΦΜ για όλη την Ευρώπη - Αλλάζει η Οδηγία του ΦΠΑ για το ηλ. εμπόριο την 1η Ιουλίου

  Ειδικά για τις εξ αποστάσεως ενδοκοινοτικές πωλήσεις αγαθών προς τελικούς καταναλωτές που βρίσκονται σε άλλα κράτη μέλη , οι επιχειρήσεις της ΕΕ οφείλουν, με το ισχύον σήμερα καθεστώς, να διαθέτουν αριθμό φορολογικού μητρώου ΦΠΑ και να αποδίδουν ΦΠΑ στο κράτος μέλος του καταναλωτή, όταν οι πωλήσεις τους υπερβαίνουν το όριο της εξ αποστάσεως πώλησης που ορίζεται σε 35.000 ή 100.000 ευρώ ανάλογα με το κατώτατο όριο που ισχύει σε κράτος μέλος της Ε.Ε

   

  Με το νέο πλαίσιο το παραπάνω όριο καταργείται και οι επιχειρήσεις θα μπορούν υπό προϋποθέσεις να διαθέτουν αριθμό φορολογικού μητρώου ΦΠΑ σε ένα μόνο κράτος μέλος και να υποβάλλουν σε αυτό δηλώσεις ΦΠΑ καθώς και να καταβάλλουν τον ΦΠΑ που οφείλεται σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 02/03/2021

  Δείτε τις παρουσιάσεις του 2ου GR.EC.A Friday's Workshop για το 2021

  Αγαπητά μέλη,

   

  το δεύτερο GR.EC.A Friday's Workshop για το 2021 ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

  Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την συμμετοχή σας!

   

  Aνανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο Workshop που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή  19/03/2021.

   

  Μπορείτε να κατεβάσετε τις παρουσιάσεις των ομιλητών που συμμετείχαν στο Workshop του Φεβρουαρίου 

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 24/02/2021

  Υπό την Αιγίδα του GR.EC.A θα διεξαχθεί το διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο "𝚻𝛐 𝚴έ𝛐 𝚷𝛌𝛂ί𝛔𝛊𝛐 𝛄𝛊𝛂 𝛕𝛊ς 𝚮𝛌𝛆𝛋𝛕𝛒𝛐𝛎𝛊𝛋ές 𝚺𝛖𝛍𝛃ά𝛔𝛆𝛊ς 𝐁𝟐𝐂 & 𝐏𝟐𝐁 𝛔𝛕𝛈𝛎 𝚬𝚬"

  Υπό την Αιγίδα του GR.EC.A θα διεξαχθεί το διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο ❞𝚻𝛐 𝚴έ𝛐 𝚷𝛌𝛂ί𝛔𝛊𝛐 𝛄𝛊𝛂 𝛕𝛊ς 𝚮𝛌𝛆𝛋𝛕𝛒𝛐𝛎𝛊𝛋ές 𝚺𝛖𝛍𝛃ά𝛔𝛆𝛊ς 𝐁𝟐𝐂 & 𝐏𝟐𝐁 𝛔𝛕𝛈𝛎 𝚬𝚬: 𝚫ί𝛋𝛂𝛊𝛐 𝚷𝛒𝛐𝛔𝛕𝛂𝛔ί𝛂ς 𝚱𝛂𝛕𝛂𝛎𝛂𝛌𝛚𝛕ή 𝛋𝛂𝛊 𝚫ί𝛋𝛂𝛊𝛐 𝛄𝛊𝛂 𝛕𝛊ς 𝚬𝛑𝛊𝛄𝛒𝛂𝛍𝛍𝛊𝛋ές 𝚷𝛌𝛂𝛕𝛗ό𝛒𝛍𝛆ς❞ στις 04.03.2021 από το Ίδρυμα Τσάτσου.

  Το σεμινάριο αυτό θα παρουσιάσει με μια πρακτική προσέγγιση τις νομοθετικές αλλαγές στην προστασία του καταναλωτή (στις εξ αποστάσεως συμβάσεις πώλησης προϊόντων, υπηρεσιών και ψηφιακού περιεχομένου – Β2C ηλεκτρονικές συμβάσεις) καθώς και στο νέο πλαίσιο για την λειτουργία και παροχή των επιγραμμικών υπηρεσιών διαμεσολάβησης (ψηφιακές πλατφόρμες – Ρ2Β ηλεκτρονικές συμβάσεις).

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 15/02/2021

  Κλείσε την θέση σου στο GR.EC.A Friday's Workshop. Έρχεται στις 26/02/2021

  Τα GR.EC.A Friday’s Workshops αποτελούν μία πρωτοβουλία του GR.EC.A., η οποία αποτελεί εκπαιδευτικό θεσμό του Συνδέσμου με βασικό στόχο την εκπαίδευση των επαγγελματιών πάνω σε επίκαιρα θέματα του ηλεκτρονικού εμπορίου και εν γένει του ηλεκτρονικού επιχειρείν.

  Το δεύτερο GR.EC.A Friday's Workshop έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 26/02/2021 και ώρα 15:00, μέσω της πλατφόρμας zoom.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 10/02/2021

  Ο GR.EC.A παρευρέθηκε στη διαδικτυακή ημερίδα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας με αφορμή την Hμέρα ασφαλούς διαδικτύου

  Ο GR.EC.A παρευρέθηκε στη διαδικτυακή ημερίδα που διοργάνωσε η Εθνική Αρχή Διαφάνειας στις 08.02.2021 με αφορμή την Hμέρα ασφαλούς διαδικτύου με θέμα: "Διαδικτυακές απάτες στην εποχή του covid-19 και τρόποι αντιμετώπισής τους", περισσότεροι από 280 επαγγελματίες από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις μορφές διαδικτυακής απάτης αλλά και να ακούσουν πρακτικούς τρόπους πρόληψης και προστασίας από αυτές.


  Διαβάστε περισσότερα...

 • 03/02/2021

  O GR.EC.A συμμετέχει στην Ημερίδα της Εθνική Αρχή Διαφάνειας με θέμα: «Διαδικτυακές απάτες στην εποχή του COVID 19 και τρόποι αντιμετώπισής τους»

  Αγαπητά μέλη,

  θα θέλαμε να σας ενημέρωσουμε ότι η Εθνική Αρχή Διαφάνειας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου,σας προσκαλεί στη διαδικτυακή Ημερίδα που διοργανώνει τη Δευτέρα 08/02/2021 από τις 13:00 έως τις 14:30, με θέμα: «Διαδικτυακές απάτες στην εποχή του COVID 19 και τρόποι αντιμετώπισής τους»

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 02/02/2021

  Δείτε τις παρουσιάσεις του 1ου GR.EC.A Friday's Workshop

  Αγαπητά μέλη ,

  θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ολοκληρώθηκε το πρώτο  GR.EC.A Friday's Workshop με επιτυχία. 

  Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο workshop στις  26/02/2021. 

   

  Μπορείτε να κατεβάσετε τις παρουσιάσεις του Workshop, παρακάτω.

  Διαβάστε περισσότερα...