• 07/05/2021

  Ο GR.EC.A. υποστηρίζει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εργαστηρίου ELTRUN "Ηλεκτρονικό Εμπόριο-Μαθαίνοντας τις Πτυχές του eCommerce"

  Επωφεληθείτε απο την  έκπτωση 20% που δίνει ο Σύνδεσμος στα μέλη του για το πρόγραμμα eLearning "Ηλεκτρονικό Εμπόριο-Μαθαίνοντας τις Πτυχές του eCommerce" του Εργαστηρίου  Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν-ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 06/05/2021

  Με την Αιγίδα του GR.EC.A έρχεται το Last Mile Delivery Conference

  Με την Αιγίδα του GR.EC.A έρχεται το Last Mile Delivery Conference στις 18 Μαΐου 2021 για να φέρει σε επαφή βασικούς εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας - retailers, καινοτόμες εφοδιαστικές υπηρεσίες, αλυσίδες εφοδιασμού, φορείς εκπλήρωσης και ταχυδρομικών υπηρεσιών, επιχειρήσεις παράδοσης, και προμηθευτές λύσεων – για να συζητήσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στο last mile και τρόπους βελτίωσης της ταχύτητας και αποτελεσματικότητάς του.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 05/05/2021

  Ενημέρωση για τις Ενδιάμεσες Εκπτώσεις

  Αγαπητά Μέλη,

  θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι άνοιξαν σήμερα τα εμπορικά καταστήματα με ενδιάμεσες εκπτώσεις, ύστερα από τη διακοπή τριών ημερών για τον εορτασμό του Πάσχα.

  Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις στην ουσία άρχισαν από την 1η Μαΐου, ωστόσο η σημερινή είναι η πρώτη ημέρα με ανοιχτά καταστήματα, και θα είναι σε ισχύ έως τις 15 του μηνός.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 28/04/2021

  6th Data Privacy & Protection Conference 2021

  Υπό την Αιγίδα του GR.EC.A το 6ο Data Privacy & Protection Conference έρχεται να προτείνει λύσεις και να ενημερώσει για όλες τις εξελίξεις, οι οποίες διαμορφώνουν αδιαμφισβήτητα ένα δυναμικό οικοσύστημα, εντός του οποίου οι προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι επιχειρήσεις ξεπερνούν αυτό που θα χαρακτηρίζαμε ως “business as usual”.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 27/04/2021

  Δείτε τις παρουσιάσεις του 4ου GR.EC.A Friday's Workshop για το 2021

  Αγαπητά μέλη,

   

  το τέταρτο GR.EC.A Friday's Workshop για το 2021 ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

  Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την συμμετοχή σας!

   

  Aνανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο Workshop που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή  28/05/2021.

   

  Μπορείτε να κατεβάσετε τις παρουσιάσεις των ομιλητών που συμμετείχαν στο Workshop του Απριλίου στα  παρακάτω links:

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 13/04/2021

  Κλείσε την θέση σου στο GR.EC.A Friday's Workshop. Έρχεται στις 23/04/2021

  Αγαπητά μέλη,

  θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το τέταρτο GR.EC.A Friday's Workshop έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 23/04/2021 και ώρα 15:00, μέσω της πλατφόρμας zoom.


  Τα GR.EC.A Friday’s Workshops αποτελούν μία πρωτοβουλία του GR.EC.A., η οποία αποτελεί εκπαιδευτικό θεσμό του Συνδέσμου με βασικό στόχο την εκπαίδευση των επαγγελματιών πάνω σε επίκαιρα θέματα του ηλεκτρονικού εμπορίου και εν γένει του ηλεκτρονικού επιχειρείν.

  Επιπλέον θα παρουσιάζονται λύσεις και εργαλειοθήκες στους συμμετέχοντες με σκοπό:

  • την δημιουργία ενός knowledge hub σχετικά με τις υπηρεσίες που υπάρχουν διαθέσιμες σήμερα στο οικοσύστημα του ηλεκτρονικού εμπορίου και μπορούν να βοηθήσουν κάθε e-shop να αποκτήσει ή βελτιώσει τη λειτουργία και προβολή του
  • την ανάδειξη καλών πρακτικών , όπου σε κάθε workshop ένα ηλεκτρονικό κατάστημα θα παρουσιάζει το δικό του success story και τα βήματα που ακολούθησε μέχρι την επιτυχία.


  Διαβάστε περισσότερα...

 • 12/04/2021

  Με την Υποστήριξη του GR.EC.A το 11th Annual Capital Link Sustainability Forum

  Με την Υποστήριξη του GR.EC.A θα διεξαχθεί το «11th  Annual Capital Link Sustainability Forum”  με τίτλο “Εστιάζοντας στον Kοινωνικό & Oικονομικό Mετασχηματισμό / Βιώσιμη Ανάπτυξη: Περιβάλλον - Οικονομία - Κοινωνία” - θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 & Πέμπτη 22 Απριλίου 2021, σε ψηφιακή μορφή, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων και του Δήμου Πειραιά.

  Με προοίμιο την covid πραγματικότητα, κι έχοντας αφήσει πίσω μια ομολογουμένως δύσκολη χρονιά για την παγκόσμια κοινότητα και την οικονομία, είμαστε έτοιμοι να  αντιμετωπίσουμε  τα νέα δεδομένα με ανανεωμένη αίσθηση αισιοδοξίας και σιγουριάς. Η νέα αυτή προοπτική γεννήθηκε χάρη στον επιταχυμένο ψηφιακό μετασχηματισμό και τη μετάβαση στην ενισχυμένη ψηφιακή οικονομία και βασίζεται στην εκτίμηση ότι σύντομα θα δημιουργηθούν πάλι οι συνθήκες εκείνες που θα επαναδυναμώσουν  την παγκόσμια οικονομική δραστηριότητα και θα επιτρέψουν την επιστροφή στην ανάπτυξη.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 30/03/2021

  Yπό την αιγίδα του GR.EC.A. το E-Commerce Conference 2021

  Στο φετινό ετήσιο συνέδριο που διοργανώνει το Marketing Week θα παρευρεθεί ένα lineup από international speakers ο οποίοι θα μοιραστούν αποδεδειγμένες μεθοδολογίες και βέλτιστες πρακτικές που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την επισκεψιμότητα στα ηλεκτρονικά τους καταστήματα, να δημιουργήσουν δυνητικούς ποιοτικούς πελάτες και να αυξήσουν το conversion rate τους.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 26/03/2021

  Safety Gate: το σύστημα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών της ΕΕ για επικίνδυνα μη εδώδιμα προϊόντα

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 23/03/2021

  Δείτε τις παρουσιάσεις του 3ου GR.EC.A Friday's Workshop για το 2021

  Αγαπητά μέλη,

   

  το τρίτο GR.EC.A Friday's Workshop για το 2021 ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

  Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την συμμετοχή σας!

   

  Aνανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο Workshop που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή  23/04/2021.

   

  Μπορείτε να κατεβάσετε τις παρουσιάσεις των ομιλητών που συμμετείχαν στο Workshop του Μαρτίου στα  παρακάτω links:

  Διαβάστε περισσότερα...