08/02/2021

Κάνοντας τις online αγορές σας με PayByBank το Φεβρουάριο βγαίνετε κερδισμένοι!

Αγαπητά μέλη,


δείτε το δελτίο τύπου PayByBank σχετικά με τo νέο Διαγωνισμό που τρέχει από 8 Φεβρουαρίου μέχρι και 26 Φεβρουαρίου, όλοι όσοι πραγματοποιούν online αγορές στα συνεργαζόμενα PayByBank eshops και επιλέγουν να πληρώσουν με PayByBank έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το ποσό της ηλεκτρονικής τους αγοράς.   

Το PayByBank, η αυτοματοποιημένη τραπεζική κατάθεση με κωδικό πληρωμής που αντικαθιστά την τραπεζική κατάθεση όπως την έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα ανταμείβει όσους το χρησιμοποιούν για  τις  αγορές τους.

Κάθε Παρασκευή θα κληρώνεται και ένας Νικητής!

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό εδώ 

https://www.paybybank.eu/diagonismos-paybybank-form/

Μπείτε και εσείς στην κλήρωση!

 

Λίγα λόγια για το PayByBank:

Η υπηρεσία πληρωμών PayByBank είναι μία βραβευμένη υπηρεσία του Ιδρύματος Πληρωμών WorldBridge (PayLink) που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1991. Το PayByBank προσφέρει αυτοματοποιημένες και ασφαλείς συναλλαγές που ολοκληρώνονται σε πραγματικό χρόνο μέσω της κωδικοποίησης που προσφέρει. To PayByBank είναι μέλος του ελληνικού συνδέσμου ηλεκτρονικού εμπορίου GR.EC.A. (Greek eCommerceAssociation).

Δείτε περισσότερα για το PayByBank στο LinkedIn (link to https://www.linkedin.com/company/paybybank/)  και ακολουθήστε το στο Facebook (link to https://www.facebook.com/Paybybank/)

Για περισσότερες πληροφορίες:

Tel.2109005068
email: info@paybybank.eu