• 09/11/2018

  Νέες προτάσεις εταιρικών δώρων & υπηρεσιών από τη Yoleni's

  Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θέλοντας να στηρίξουμε τους αξιόλογους, μικρούς Έλληνες παραγωγούς, επιλέξαμε τα καλύτερα προϊόντα τους για να σας προσφέρουμε γευστικές και νοσταλγικές συνθέσεις δώρων για κάθε περίσταση.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 12/06/2018

  Έμφαση σε Ποιότητα και Ασφάλεια από το BestPrice.gr

  Νέα υπηρεσία “Ταξινόμηση BestPrice” ανταποκρίνεται στις ανάγκες των χρηστών.

  Λαμβάνοντας υπόψη την εξέλιξη των αναγκών του ηλεκτρονικού καταναλωτή, το BestPrice.gr παρέχει μια επιπλέον επιλογή ταξινόμησης αποτελεσμάτων και καταστημάτων.

  Ειδικότερα, η υπηρεσία “Ταξινόμηση BestPrice” δίνει τη δυνατότητα εύκολης επιλογής καταστήματος λαμβάνοντας υπόψη πολλαπλά κριτήρια.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 14/05/2018

  Καμπάνιες λήψης συγκατάθεσης

  H Apifon έχει δημιουργήσει την υπηρεσία «Λήψης Συγκατάθεσης» που σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις ανάγκες που προέκυψαν από το GDPR. 
  Συγκεκριμένα , σύμφωνα με τον νέο κανονισμό και έως τις 25 Μαΐου τα δεδομένα που διατηρούν οι επιχειρήσεις για την επικοινωνία με τους πελάτες τους (κινητά τηλέφωνα και email) θα πρέπει να επικαιροποιηθούν.


  Διαβάστε περισσότερα...

 • 12/11/2014

  World Usability Day

  Το UXlab της Atcom σας καλεί σε breakfast workshop την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου! Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Usability το UXlab, το μοναδικό ελληνικό agency που ασχολείται αποκλειστικά με  θέματα Usability & UX, διοργανώνει ένα αποκλειστικό event για να μοιραστεί μαζί σας ιδέες, συμβουλές και προτάσεις για τη βελτίωση του Usability και του UX των σελίδων σας.
   
  Παρουσιάζει η Κατερίνα Καραγιάννη, BU Director του UXlab.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 12/11/2014

  Mobile Payments

  Η ομάδα της Warply σας προσκαλεί με χαρά στην εκδήλωσή της "Mobile Payments", που διοργανώνουμε την Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου, 18:00-21:00, στο χώρο του INNOVATHENS.

  Διαβάστε περισσότερα...