• 25/05/2020

  Ειδική προσφορά για τα μέλη GR.EC.A απο την ContactPigeon

  H ContactPigeon παρέχει μία συμβουλευτική συνεδρία για τις σωστές διαδικασίες και ανάπτυξης omnichannel customer engagement εμπειριας, συνδέοντας την offline εμπειρία των χρηστών σε online επικοινωνία για το λιανικό εμπόριο και το ηλεκτρονικό εμπόριο. 


  Διαβάστε περισσότερα...

 • 07/05/2020

  Προσφορά δημιουργίας video & social media content για τα μέλη του GRECA από την The Jones

  To digital creative agency The Jones βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους του e-commerce, προσφέροντας υπηρεσίες δωρεάν ή/ και με εκπτώσεις. 

  Σ’ αυτό το πλαίσιο μάλιστα, πρόσφατα επιμελήθηκε δωρεάν το video που έπαιξε σε τηλεόραση και digital κανάλια, για την ΕΚΕ καμπάνια του GRECA για το «Μένουμε Σπίτι και οι Άνθρωποι του e-commerce δίπλα μας!».

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 27/04/2020

  Ειδική προσφορά τηλεοπτικής προβολής, αποκλειστικά για τα μέλη του GR.EC.A. από την Ira Media.

  Ειδική προσφορά τηλεοπτικής προβολής, αποκλειστικά για τα μέλη του GR.EC.A.  από την Ira Media.


  Διαβάστε περισσότερα...

 • 24/04/2020

  Προσφορά για μέλη GRECA απο την Acrossmedia241

  Η Acrossmedia241 - στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας με τον GR.EC.A. - παρέχει σε όλα τα μέλη του Συνδέσμου πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο της Verizon Media με μια αποκλειστική προσφορά online προβολής για τα Ελληνικά Ηλεκτρονικά Καταστήματα που αφορά NATIVE · VIDEO · MOBILE · PROGRAMMATIC Αds.

  Η Acrossmedia241, αποκλειστικός συνεργάτης της Verizon Media σε Ελλάδα & Κύπρο, αξιοποιεί τα 50+ ιδιόκτητα ψηφιακά μέσα (Yahoo, AOL, HuffPost, κλπ), τις παγκόσμιες συνεργασίες (Microsoft, Apple, Samsung) και τις εξελιγμένες πλατφόρμες της Verizon Media, προσφέροντας τις πλέον σύγχρονες υπηρεσίες online διαφήμισης (Native, Premium Display, Programmatic) στα μεγαλύτερα Ελληνικά & διεθνή brand.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 12/02/2020

  Το BestPrice.gr επιβράβευσε τα καταστήματα με υψηλή βαθμολογία χρηστών

  Το BestPrice.gr, πιστό στο όραμά του για την ανάδειξη και προώθηση των βέλτιστων πρακτικών του e-commerce, απονέμει για 3η συνεχή χρονιά τα BestPrice Customer Review Awards.

  Τα BestPrice Customer Review Awards είναι ένα ετήσιο πρόγραμμα επιβράβευσης των συνεργαζόμενων ηλεκτρονικών καταστημάτων για την ποιότητα εξυπηρέτησης που παρέχουν στους πελάτες τους, με βάση τις αξιολογήσεις των χρηστών του BestPrice.gr. Για την ανάδειξη των ηλεκτρονικών καταστημάτων υπολογίζεται ο μέσος όρος βαθμολογίας χρηστών την προηγούμενη χρονιά, ενώ λαμβάνεται υπόψη το πλήθος των συνολικών ή τυχόν αρνητικών αξιολογήσεων.


  Διαβάστε περισσότερα...

 • 21/11/2019

  BestPrice.gr: Οι πραγματικές προσφορές του Black Friday στα μέτρα σου

  Με Δελτίο Τύπου , το BestPrice.gr  , δηλώνει πανέτοιμο, για ακόμη μια χρονιά, να βοηθήσει τους καταναλωτές να ανακαλύψουν τις προσφορές που τους ενδιαφέρουν μέσα στον καταιγισμό της Black Friday.

  Σε αυτό το πλαίσιο, φέτος, μια νέα καινοτόμος δυνατότητα θα προστεθεί στις εξατομικευμένες ειδοποιήσεις για προσφορές που λαμβάνουν οι χρήστες του BestPrice.gr. Εκτός από προϊόντα και κατηγορίες, οι χρήστες πλέον θα μπορούν να δηλώνουν και συγκεκριμένες αναζητήσεις που τους ενδιαφέρουν - όπως προσφορές για αθλητικά παπούτσια nike νούμερο 42 - καθώς θα πλοηγούνται στο BestPrice.gr. Με τον τρόπο αυτό, θα εξοικονομούν χρόνο και χρήμα καθώς θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις μόνο για πραγματικές προσφορές, βάσει των προτιμήσεών τους.


  Διαβάστε περισσότερα...

 • 20/11/2019

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Επιλέγετε αντικαταβολή; Πληρώστε με κάρτα στην πόρτα σας Νέα συνεργασία SPEEDEX και Mastercard

  Με Δελτίο Τύπου , η SPEEDEX ανακοινώνει , ότι δίνει πλέον τη δυνατότητα σε όσους την επιλέγουν για τις αποστολές και τις παραδόσεις τους, να πληρώνουν εύκολα στην πόρτα τους με κάρτες πληρωμών, όπως χρεωστική, πιστωτική και προπληρωμένη.  Διαβάστε περισσότερα...

 • 24/10/2019

  Η Trebbble προσφέρει έκπτωση 25% στα μέλη GRECA, για τη χρήση της υπηρεσίας OPAL

  Η Trebbble, ως νέο μέλος του συνδέσμου, προσφέρει έκπτωση 25% στα μέλη του GRECAγια ένα χρόνο, για τη χρήση της υπηρεσίας OPAL μιας πλατφόρμας customer engagement για websites και mobile apps.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 22/10/2019

  Γνωρίστε την πλατφόρμα της Scibyl

  Η πλατφόρμα της Scibyl, βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη, παράγει γνώση για την αγοραστική συνήθεια του καταναλωτή και την χρησιμοποιεί προς όφελος των ηλεκτρονικών καταστημάτων.

  Παρακολουθώντας την συμπεριφορά του χρήστη, προτείνει αντίστοιχα προϊόντα, ανάλογα με τις προτιμήσεις του. Μία μορφή εξατομίκευσης για κάθε πελάτη, με στόχο να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία αγοράς με περισσότερες πιθανότητες για την πώληση.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 15/11/2018

  BestFriday is BlackFriday με τον BestPrice Assistant

  Οι καλύτερες προσφορές και ευκαιρίες της Black Fridayπαντού online με τον BestPrice Assistant.

  Με στόχο να διευκολύνει την έρευνα αγοράς των καταναλωτών, το BestPrice.gr προσφέρει τον νέο έξυπνο βοηθό “BestPrice Assistant”, ένα «browser extension» για καλύτερες αγοραστικές επιλογές παντού online. Με την online επιλογή ενός προϊόντος, ο έξυπνος βοηθός ενημερώνει αμέσως για την καλύτερη τιμή της αγοράς.
  Διαβάστε περισσότερα...