• 22/04/2021

  Η ACS στηρίζει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και την Πασχαλινή περίοδο

  Η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες στηρίζει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και την Πασχαλινή περίοδο.

  Συγκεκριμένα, η εταιρεία παρέλαβε και θα διανείμει δωρεάν, σε «παιδιά ευχής» σε όλη την Ελλάδα, 210 πασχαλινά δώρα σε ισάριθμα πακέτα. Υπενθυμίζεται, ότι το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3 - 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 12/04/2021

  E-shop και κλαδικές λύσεις λογισμικού στην εποχή των myDATA

  Η εισαγωγή των Ηλεκτρονικών Βιβλίων της ΑΑΔΕ στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων, θέτει μία σειρά προκλήσεων για τους κατασκευαστές e-shop, πλατφορμών e-commerce και κλαδικών λύσεων λογισμικού, οι οποίες σχετίζονται με την ανάγκη ευθυγράμμισης των εφαρμογών τους (με το νέο θεσμικό πλαίσιο) και την αποτελεσματική κάλυψη όλων των υποχρεώσεων που ανακύπτουν για τους πελάτες τους.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 02/03/2021

  BestPrice Customer Review Awards 2020 Τα καλύτερα e-shops βάσει ικανοποίησης πελατών

  Το BestPrice.gr απονέμει για 4η συνεχή χρονιά τα BestPrice Customer Review Awards στα ηλεκτρονικά καταστήματα που ξεχώρισαν για την εξυπηρέτησή τους, με βάση την εμπειρία των χρηστών του.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 08/02/2021

  Κάνοντας τις online αγορές σας με PayByBank το Φεβρουάριο βγαίνετε κερδισμένοι!

  Αγαπητά μέλη,


  δείτε το δελτίο τύπου PayByBank σχετικά με τo νέο Διαγωνισμό που τρέχει από 8 Φεβρουαρίου μέχρι και 26 Φεβρουαρίου, όλοι όσοι πραγματοποιούν online αγορές στα συνεργαζόμενα PayByBank eshops και επιλέγουν να πληρώσουν με PayByBank έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το ποσό της ηλεκτρονικής τους αγοράς.   

  Το PayByBank, η αυτοματοποιημένη τραπεζική κατάθεση με κωδικό πληρωμής που αντικαθιστά την τραπεζική κατάθεση όπως την έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα ανταμείβει όσους το χρησιμοποιούν για  τις  αγορές τους.


  Διαβάστε περισσότερα...

 • 15/12/2020

  BestPrice Trends: Οι τάσεις στις ηλεκτρονικές αγορές στην Ελλάδα

  Αγαπητά μέλη,

  δείτε το δελτίο τύπου του BestPrice.gr σχετικά με την νέα υπηρεσία "BestPrice Trends", μέσω της οποίας παρουσιάζονται σε πραγματικό χρόνο οι αγοραστικές τάσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα, με βάση επιβεβαιωμένες παραγγελίες συνεργαζόμενων καταστημάτων.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 01/12/2020

  Δελτίο Τύπου BestPrice.gr: Τι αγόρασαν οι Έλληνες online την Black Friday 2020

  Η Black Friday είναι η αγαπημένη ημέρα των απανταχού καταναλωτών. Για 5η χρονιά, οι καταναλωτές στην Ελλάδα περίμεναν με αγωνία τις προσφορές των ηλεκτρονικών καταστημάτων. Το BestPrice.gr, η δημοφιλής μηχανή αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών από 2.500+ ηλεκτρονικά καταστήματα, μας αποκαλύπτει τι αγόρασαν online οι καταναλωτές στη χώρα μας και ποια η επίδραση του lockdown.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 18/11/2020

  Δελτίο Τύπου BestPrice.gr

  Φέτος την Black Friday, οι “μάσκες πέφτουν” στο BestPrice.gr. Η δημοφιλής μηχανή αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών είναι έτοιμη για μία ακόμη χρονιά να βοηθήσει τόσο τους καταναλωτές να πραγματοποιήσουν ασφαλείς αγορές όσο και τα καταστήμα να αναδείξουν τις προσφορές τους.

  Τα δωρεάν εργαλεία του BestPrice.gr δίνουν λύσεις σε κάθε ανησυχία του καταναλωτή για την Black Friday όπως “πώς θα επωφεληθώ των προσφορών της Black Friday αφού τα καταστήματα είναι κλειστά”, “θα προλάβω τα προϊόντα που θέλω πριν εξαντληθούν”, “πώς μπορώ να ξέρω αν η τιμή είναι πραγματική προσφορά”.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 19/10/2020

  Δωρεάν συνδρομή στο Fashion Daily για τα μέλη του GR.EC.A

  Ο GR.EC.A. εξασφάλισε δύο μήνες δωρεάν συνδρομή στο Fashion Daily της Boussias Communications

  Πρόκειται για ένα ημερήσιο ηλεκτρονικό newsletter με αξιόπιστη καθημερινή ενημέρωση για τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν την αγορά της μόδας, της ομορφιάς και του retail τους, εξελίξεις, ειδήσεις, διεθνή επικαιρότητα, συνεντεύξεις και αφιερώματα.


  Διαβάστε περισσότερα...

 • 10/07/2020

  izyads | Προσφορά για μέλη GR.EC.A

  Η καινοτόμα πλατφόρμα izyads ελευθερώνει τα χέρια των ecommerce managers, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παράγουν πολύ γρήγορα και πολύ οικονομικά, advertising banners τόσο για dynamic campaigns όσο και για static ή gif δημιουργικά, για social media posts και άλλα πολλά.

  Αλλάξτε εικαστικά στις καμπάνιες σας με λίγα κλικ, εμπλουτίστε τις dynamic campaigns με εικαστικά στοιχεία, ανανεώστε τα banners σας σε social posts, social ads, google ads πολύ εύκολα και όσο συχνά θέλετε!

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 02/07/2020

  e-Μarketer: The digital arrow in your marketing quiver!

  Το e-Μarketer είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για βελτίωση της απόδοσης σε e-shops, η οποία περιλαμβάνει ένα σύνολο εργαλείων για να αυξήσετε τις πωλήσεις και να προσφέρετε προσωποποιημένη εμπειρία στο κοινό σας.  Διαβάστε περισσότερα...