• 23/02/2016

  ΕΡΤ: Συνέντευξη του Αντιπροέδρου του GR.EC.A. για τις εξελίξεις στον κλάδο

  Ο Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A., κ. Φώτης Αντωνόπουλος, σχολιάζει τις εξελίξεις του κλάδου στην εκπομπή "ON ΕΡΤ" και στους δημοσιογράφους κυρία Ελένη Χρονά και κ. Ανδρέα Ροδίτη.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 12/01/2016

  Ισπανικό Πρακτορείο Ειδήσεων: Συνέντευξη για την ελληνική αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου

  Ο Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A., Πάρης Κορωναίος, έδωσε συνέντευξη στο Ισπανικό Πρακτορείο Ειδήσεων για την αγορά του ελληνικού ηλεκτρονικού εμπορίου.


  Διαβάστε περισσότερα...

 • 08/01/2016

  ΕΡΤ: Συνέντευξη του Προέδρου του GR.EC.A. για την αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου

  Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A. (www.greekecommerce.gr), Δημήτρης Θεοφάνους, μιλάει στην πρωϊνή ενημέρωση της ΕΡΤ με τη δημοσιογράφο Βασιλική Χαϊνά για την αγορά του ελληνικού ηλεκτρονικού εμπορίου.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 31/12/2015

  Εφημερίδα Ημερησία: Ερχεται το «σήμα» αξιοπιστίας για τα ελληνικά e-shops

  Παρά την καθυστερημένη εξάπλωσή του στη χώρα μας, το ηλεκτρονικό εμπόριο κινείται τα τελευταία χρόνια με έντονα ανοδικούς ρυθμούς που πλησιάζουν το 20%. Όπως επισημαίνει στην «Η» ο πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, Δημήτρης Θεοφάνους, τα περιθώρια ανάπτυξης του κλάδου είναι πολύ μεγάλα και τονίζει ότι ο Έλληνας καταναλωτής δείχνει πλέον μεγάλη εμπιστοσύνη στις διαδικτυακές αγορές. Υπογραμμίζει ακόμη ότι για να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης , δρομολογείται το Σήμα Αξιοπιστίας, το οποίο θα ελέγχει, θα αξιολογεί και θα πιστοποιεί τα ελληνικά e-shops.

  Συνέντευξη στον Γιώργο Μανέττα
  (από την έντυπη έκδοση)

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 18/12/2015

  Εφημερίδα Ναυτεμπορική: 4.000 e-καταστήματα θέλουν «χώρο» στο εμπόριο

  Με αφορμή την ολοκλήρωση της Εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου ο Δημήτρης Θεοφάνους, πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GRECA, μιλάει στη «Ν» για την πορεία του eCommerce στην ελληνική αγορά, καθώς και για τις ενέργειες που θα υλοποιηθούν τους επόμενους μήνες.

  Της Λέττας Καλαμαρά
  (από την έντυπη έκδοση)

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 04/12/2015

  Δελτίο Ειδήσεων STAR Channel: Online αγορές τις γιορτές στην Ελλάδα

  Ο Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A., Πάρης Κορωναίος, μίλησε στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων του STAR Channel για τις online αγορές κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

   

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 01/12/2015

  ΕΡΤ: Συνέντευξη για την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2015

  Ο Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A., Πάρης Κορωναίος, μίλησε στην πρωϊνή εκπομπή της ΕΡΤ με τους δημοσιογράφους Μαριλένα Κατσίμη και Γιάννη Δάρρα για την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2015.  Διαβάστε περισσότερα...

 • 30/12/2013

  Αύξηση 25% για το ελληνικό e-commerce το 2013- euro2day.gr

  Παρά την ανάπτυξη το ηλεκτρονικό εμπόριο υπολείπεται σημαντικά του μέσου ευρωπαϊκού όρου. Εμπόδια η ανωριμότητα της αγοράς και τα μεταφορικά κόστη. Πρωτιά για την αγορά τουριστικών υπηρεσιών, ενώ ακολουθούν οι υπηρεσίες ψυχαγωγίας.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 30/12/2013

  Cyber Monday αλά ελληνικά: Εβδομάδα προσφορών από σήμερα στα e-shops - makthes.gr

  Τη δόξα του αμερικανικού «Cyber Monday» εζήλωσε η ελληνική αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου, εν όψει της έλευσης των Χριστουγέννων, με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA) να προσαρμόζει τον θεσμό στα ελληνικά πρότυπα, με πλήθος προσφορών από ηλεκτρονικά καταστήματα, αρχής γενομένης από σήμερα Τρίτη 3 Δεκεμβρίου.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 30/12/2013

  ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΩΣ 50% Αρχισε η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου- ethnos.gr

  Άρχισε σήμερα η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου και θα διαρκέσει έως την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και την οργανώνει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GRECA.

  Διαβάστε περισσότερα...