• 13/03/2021

  Η εμπιστοσύνη του καταναλωτή το μυστικό της επιτυχίας του ηλεκτρονικού επιχειρείν

  Σε σημαντική τροχιά ανάπτυξης κινείται τη φετινή χρονιά το ηλεκτρονικό εμπόριο, ορμώμενη από την συνεχώς ανοδική αύξηση των νέων χρηστών σε όλο και περισσότερες κατηγορίες εμπορίου αλλά και υπηρεσιών.

  Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία, δράσεις όπως η εκπαίδευση του καταναλωτικού κοινού, των νέων ηλεκτρονικών καταστημάτων αλλά και των υπαρχόντων ηλεκτρονικών καταστημάτων σε καινοτόμες πρακτικές οι οποίες θα μπορέσουν να τα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο στη λειτουργία τους, είναι εκείνες που θα βοηθήσουν να χτιστεί ένα υγιές οικοσύστημα.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 14/12/2020

  Ο Αντιπρ. Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου για τον χρόνο παράδοσης των παραγγελιών | OPEN TV

  Ο Μάκης Σαββίδης Αντιπρόεδρος Ελληνικού συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ηλεκτρονικό εμπόριο, δηλαδή πόσα δέματα «ταξιδεύουν» και ποιος είναι ο μέσος χρόνος παράδοσης τους.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 30/11/2020

  Ο Αντιπρόεδρος του GR.EC.A. μιλάει στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

  Ο Αντιπρόεδρος του GR.EC.A. μιλάει στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, μια μέρα πριν από το Black Friday του 2020, για τις προτιμήσεις των καταναλωτών, την εκρηκτική άνοδο των online αγορών και την εμπιστοσύνη που δείχνει ο Έλληνας καταναλωτής στα Ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 13/11/2020

  O GR.EC.A συμμετείχε στην επιτροπή της Βουλής με θέμα ” την εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) 2019/1150 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου”

  O GR.EC.A συμμετείχε στην επιτροπή της Βουλής με θέμα ” την εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) 2019/1150 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου” με τοποθέτηση της Προέδρου Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη, με αφορμή τους Νέους κανόνες για online πλατφόρμες και μηχανές αναζήτησης.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 08/05/2020

  O GR.EC.A μιλά για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην εποχή της Πανδημίας στην εκπομπή Βραδινές Συναντήσεις

  O GR.EC.A μιλά για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην εποχή της Πανδημίας στην εκπομπή Βραδινές Συναντήσεις και στον Δημοσιογράφο και Σύμβουλο ψηφιακών τεχνολογιών Πάνο Οπλοποιό.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 01/10/2019

  ΑΝΤ1: Η Πρόεδρος του GR.EC.A μιλά για το νέο κανόνα της Ε.Ε. για πλατφόρμες που θα ευνοήσει το ηλεκτρονικό εμπόριο

  H Πρόεδρος του GR.EC.A. Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη, με αφορμή τους Νέους κανόνες για online πλατφόρμες και μηχανές αναζήτησης που προωθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, μίλησε σχετικά στην εκπομπή Grow Your Business του ANT1.

   

  Οι νέοι κανόνες θα βελτιώσουν τη λειτουργία της ψηφιακής ενιαίας αγοράς με στόχο «την εξασφάλιση δίκαιου, προβλέψιμου, βιώσιμου και αξιόπιστου επιχειρηματικού περιβάλλοντος στη διαδικτυακή οικονομία».

   

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 03/06/2019

  One Channel : Συνέντευξη του Αντιπροέδρου του GR.EC.A. για τις εξελίξεις στον κλάδο

  Ο Αντιπρόεδρος του GR.EC.A. , Μάκης Σαββίδης στην εκπομπή "Ανάπτυξη" με την Έλενα Λάσκαρη , του One Channel , συζητά για τη νέα ψηφιακή εποχή και την κατάσταση του ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα μας

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 09/03/2019

  Ο Αντιπρόεδρος του GR.EC.A στην ΕΡΤ , μιλά για την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

  Ο Αντιπρόεδρος του GR.EC.A , Μάκης Σαββίδης , στην εκπομπή ΕΠΙΧΕΙρήματα της ΕΡΤ μιλά για την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου &  την αναγκαιότητα του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 14/04/2016

  STAR Κεντρικής Ελλάδας: Συνέντευξη του Προέδρου του GR.EC.A.

  Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A., κ. Δημήτρης Θεοφάνους, μίλησε στο STAR Κεντρικής Ελλάδας για τις εξελίξεις στο ελληνικό ηλεκτρονικό εμπόριο.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 16/03/2016

  ΕΡΤ: Συνέντευξη του Προέδρου του GR.EC.A.

  Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A., κ. Δημήτρης Θεοφάνους, ήταν καλεσμένος των δημοσιογράφων κ.κ. Χρήστο Παγώνη και Γιάννη Σκάλκο στην εκπομπή "Ακριβώς στις 10:00" της ΕΡΤ.

  Διαβάστε περισσότερα...