• 09/09/2013

  Ξεπέρασαν τα 85 τα Μέλη του GRECA

  Ο GR.EC.A. (Greek e-Commerce Association) - ή ελληνικά Ε.Σ.Η.Ε. (Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου), το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ανακοίνωσε ότι τα μέλη του ξεπέρασαν τις 85 εταιρίες, οι οποίες συνολικά παράγουν τζίρο άνω του 1 δις Ευρώ από B2C online πωλήσεις.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 24/10/2012

  Ιδιαίτερα επιζήμιο για όλους το αγγελιόσημο στο Internet

  Με αφορμή τα δημοσιεύματα που φέρουν την ελληνική κυβέρνηση να εξετάζει το ενδεχόμενο επιβολής αγγελιοσήμου στην on-line διαφήμιση, ο GRECA σημειώνει τις πολλαπλές αρνητικές συνέπειες μίας τέτοιας εξέλιξης ενώ δηλώνει την κάθετη αντίθεση του σε κάθε προσπάθεια επιβάρυνσης της ψηφιακής διαφήμισης.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 16/10/2012

  Πρόεδρος του GRECA με 3ετή θητεία εξελέγη ο Νίκος Γουλής

  Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του GRECA, του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, όρισε τον Νίκο Γουλή, Διευθύνοντα Σύμβουλος της e-Travel ΑΕ, ως Πρόεδρο του ΔΣ για τα επόμενα 3 χρόνια.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 05/10/2012

  Πραγματοποιήθηκε η 1η Γενική Συνέλευση του GRECA

  Σε εορταστικό κλίμα ολοκληρώθηκε η 1η Γενική Συνέλευση του GRECA, με μεγάλη προσέλευση μελών και παρουσία εκπροσώπου της Πολιτείας. Στη Συνέλευση έγιναν και οι αρχαιρεσίες για το 1ο Διοικητικό Συμβούλιο του GRECA, καθώς και τις Συμβουλευτικής και Ελεγκτικής Επιτροπής.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 30/09/2012

  Με 65 συνολικά μέλη ο GRECA στο κλείσιμο του Σεπτεμβρίου

  Διπλασίασε τα μέλη του, μέσα σε ένα μήνα, ο GRECA, το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ανακοινώνοντας την εγγραφή 31 ακόμα μελών μέσα στον Σεπτέμβριο.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 20/09/2012

  Στη 1η Γενική Συνέλευση καλεί τα μέλη της ο GRECA

  Ο GRECA (Greek e-Commerce Association), το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, κάλεσε τα μέλη του στη 1η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου 

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 07/08/2012

  Συστάθηκε o Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A.

  Έγινε η Ιδρυτική συνάντηση του Συνδέσμου με συμμετοχή πολλών εταιριών του ταχύτατα αναπτυσσόμενου κλάδου του Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Τα ιδρυτικά μέλη είναι 22 εταιρείες με συνολικό τζίρο από online πωλήσεις που ξεπερνούν τα €550εκ. για το 2011.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 26/07/2012

  12 Νέα μέλη στον GRECA

  Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον από εταιρίες στο 1ο μήνα σύστασης του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 21/07/2012

  Απάντηση σε Επιστολή της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου

  Ο GRECA έλαβε συγχαρητήρια επιστολή για την ίδρυση του από την ΕΣΕΕ, την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου. Η Διοικούσα Επιτροπή του GRECA δήλωσε την ικανοποίησή της για αυτή την κίνηση και ευχαρίστησε θερμά την Διοίκηση της ΕΣΕΕ για την πρωτοβουλία της.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 11/07/2012

  Ανακοινώθηκε η Διοικούσα Επιτροπή του GRECA

  Ανακοινώθηκε η Διοικούσα Επιτροπή του GRECA ή ελληνικά Ε.Σ.Η.Ε. (Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου), που απαρτίζεται από 7 αναγνωρισμένα στελέχη του κλάδου του ηλεκτρονικού εμπορίου

  Διαβάστε περισσότερα...