• 17/10/2014

  Ξεπέρασε τα 150 Μέλη ο GRECA

  Ο GR.EC.A. (Greek e-Commerce Association), το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου,ανακοίνωσε ότι τα μέλη του ξεπέρασαν τις 150 εταιρίες, τα οποία είναι ηλεκτρονικά καταστήματα αλλά και πάροχοι υπηρεσιών προς αυτά. Τα μέλη του GRECA κάνουν τζίρο άνω του 1,2 δις Ευρώ από B2C online πωλήσεις σε όλους τους κλάδους του Ηλ. Εμπορίου.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 12/05/2014

  Ημερίδα ePayments στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο από τον GRECA και την VISA

  O GRECA, το εθνικό όργανο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, σε συνεργασία με την VISA, η οποία γίνεται ετήσιος Υποστηρικτής του Συνδέσμου, διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα τη Τετάρτη 21 Μαΐου στις 5μμ στην Αίγλη Ζαππείου με τίτλο ePayments στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 08/04/2014

  Έκτακτη Ενημερωτική Ημερίδα του GRECA για Αλλαγές στο Ηλ. Εμπόριο με την Προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας στην Ευρωπαϊκή Οδηγία 2011/83/ΕΕ

  O GRECA, το εθνικό όργανο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα τη Μ. Τρίτη 15 Απριλίου στις 4:30μμ στο Ξενοδοχείο Radisson Blu Park, Λ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα, σχετικά με τις αλλαγές που φέρνει στον κλάδο μας η προσαρμογή της Ελληνικής νομοθεσίας στην Ευρωπαϊκή Οδηγία 2011/83/ΕΕ για τα δικαιώματα των καταναλωτών στις εξ αποστάσεως συναλλαγές.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 20/02/2014

  Η Ελλάδα Έγινε το 12ο Μέλος του eCommerce Europe

  Η Ελλάδα γίνεται η 12η ευρωπαϊκή χώρα που γίνεται μέλος του eCommerce Europe, του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο. To καλωσόρισμα της χώρας μας στον Οργανισμό θα γίνει στις 13 Μαρτίου στις Βρυξέλλες, παρουσία του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι. Οι συνομιλίες μεταξύ GRECA, του εθνικού οργάνου μας για το ηλεκτρονικό εμπόριο, και eCommerce Europe είχαν ξεκινήσει στις αρχές του 2013 και σήμερα οι 2 φορείς ανακοίνωσαν στις Βρυξέλλες τη συμφωνία τους.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 17/02/2014

  Στο ΔΣ του GRECA o Νίκος Βαρβαδούκας

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του GRECA (Greek eCommerce Association), του εθνικού οργάνου για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ανακοίνωσε ότι ο Philipp Brinkmann, CEO της travelplanet24.com αποφάσισε να αποχωρήσει από τη θέση του μέλους ΔΣ, λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας. Την θέση αναλαμβάνει ο Νίκος Βαρβαδούκας, Διευθυντής eCommerce & Digital Marketing του Public στην Ελλάδα και την Κύπρο.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 21/01/2014

  Ξεπέρασε τα 110 Μέλη ο GRECA

  Ο GR.EC.A. (Greek e-Commerce Association), το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ανακοίνωσε ότι τα μέλη του ξεπέρασαν τις 110 εταιρίες, οι οποίες συνολικά κάνουν τζίρο άνω του 1,2 δις Ευρώ από B2C online πωλήσεις.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 12/12/2013

  42% Αύξηση Πωλήσεων στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου

  Με μεγάλη αποδοχή ανταποκρίθηκαν οι καταναλωτές και τα ηλεκτρονικά καταστήματα στο θεσμό της Εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου, που διήρκησε μεταξύ 3 και 10 Δεκεμβρίου, και οργανώθηκε από τον GRECA, τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Μάλιστα ο ίδιος ο Σύνδεσμος, συγκέντρωσε στοιχεία από δεκάδες e-shops που παρείχαν προσφορές κατά την διάρκεια της εν λόγω εβδομάδας, από τα οποία προκύπτει μια θεαματική αύξηση της τάξης του 42% στις πωλήσεις τους, σε σύγκριση με την ακριβώς προηγούμενη εβδομάδα. Υπενθυμίζεται ότι η Πολιτεία στήριξε την προσπάθεια του GRECA, με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας να θέτει την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου υπό την αιγίδα του, ενώ ταυτόχρονα έγιναν πυκνές αναφορές στα ΜΜΕ για τα πλεονεκτήματα του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 11/12/2013

  Τελευταία Ημέρα Αύριο για τις Προσφορές της Εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου

  Αύριο, Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, είναι η τελευταία ημέρα της Εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου, που οργανώνει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GRECA, το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πλήθος ηλεκτρονικών καταστημάτων, μέλη ή μη του Συνδέσμου, παρέχουν μεγάλες προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό, ενώ δεν λείπουν και οι πυκνές αναφορές δημοσιότητας για τα πλεονηκτήματα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου. 

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 28/11/2013

  Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις 3 έως τις 10 Δεκεμβρίου

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GRECA, το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, οργανώνει την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. Φέτος η εβδομάδα εορτασμού θα διαρκέσει από την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου έως την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου. Κατά το διάστημα αυτό, το οποίο θα επικοινωνηθεί με μια σειρά ενεργειών δημοσιότητας, πλήθος ηλεκτρονικών καταστημάτων θα παρέχουν μεγάλες προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 01/10/2013

  Αναμένεται να αγγίξει τα 3,5 δις Ευρώ ο τζίρος του Ηλ. Εμπορίου το 2013 στην Ελλάδα

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GRECA, το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου τις δράσεις του Συνδέσμου και ότι για το 2013 ο τζίρος από ηλεκτρονικές αγορές καταναλωτών στην Ελλάδα αναμένεται να αγγίξει τα 3,5 δις Ευρώ, διατηρώντας έναν από τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης στην Ευρώπη.

  Διαβάστε περισσότερα...