• 13/10/2016

  Συνάντηση του GR.EC.A. με την Διευθύντρια Πολιτικής Καταναλωτών στη Γενική Διεύθυνση Δικαιοσύνης και Καταναλωτών της Ε.Ε., κ. Δέσποινα Σπανού​​

  Ο Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A., κ. Πάρης Κορωναίος, συναντήθηκε την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016, με την Διευθύντρια Πολιτικής Καταναλωτών στη Γενική Διεύθυνση Δικαιοσύνης και Καταναλωτών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κυρία Δέσποινα Σπανού. Στη συνάντηση έλαβε, επίσης, μέρος η νομική σύμβουλος του Συνδέσμου, κυρία Μίνα Ζούλοβιτς.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 26/09/2016

  Ο GR.EC.A. συμμετείχε στην εκδήλωση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου για την Ηλεκτρονική Επίλυση Διαφορών (ΕΕΔ)​

  Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή στο πλαίσιο της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης διοργάνωσε την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016 εκδήλωση με θέμα “Εναλλακτική – Ηλεκτρονική Επίλυση Διαφορών – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε..!”.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 10/06/2016

  Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε η Γ.Σ. του GR.EC.A.

  Την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο GAZARTE η Τακτική Γενική Συνέλευση, καθώς και η Διενέργεια Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, της Συμβουλευτικής και της Ελεγκτικής Επιτροπής του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 10/06/2016

  Περισσότερες από 1.400 επαγγελματικές επαφές πραγματοποιήθηκαν στο Networking Day Ιουνίου 2016

  250 και πλέον επαγγελματίες του ηλεκτρονικού εμπορίου, περισσότερες από 1400 επαγγελματικές επαφές, ευχάριστη ατμόσφαιρα και πολλά χαμόγελα ήταν το αποτέλεσμα του eCommerce Networking Day που διοργάνωσε ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A., την Τρίτη  7 Ιουνίου στο GAZARTE στο Γκάζι.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 23/05/2016

  Η αγορά του ελληνικού eCommerce συγκεντρώνεται στο Networking Day by GR.EC.A. την Τρίτη 7 Ιουνίου

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A., διοργανώνει την εκδήλωση - θεσμό που αφορά στη δικτύωση των στελεχών του κλάδου του eCommerce. Το επόμενο eCommerce Networking Day θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Ιουνίου στις 19:30 στο GAZARTE στην περιοχή Γκάζι (Βουτάδων 32 - 34, 11854, Αθήνα).

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 07/04/2016

  Συνάντηση του GR.EC.A. με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

  Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A., κ. Δημήτρης Θεοφάνους, συναντήθηκε πρόσφατα, με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 17/03/2016

  Ο GR.EC.A. εγκαινιάζει τα FRIDAY'S, μία νέα σειρά εκπαιδευτικών workshops

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A. εγκαινιάζει μία νέα σειρά εκπαιδευτικών workshops. Βασικός στόχος των FRIDAY'S είναι η εκπαίδευση των επαγγελματιών πάνω σε επίκαιρα θέματα του ηλεκτρονικού εμπορίου -αλλά και γενικότερα του ηλεκτρονικού επιχειρείν- όπως το web και mobile development, τα analytics, τα logistics και τις μεταφορές, τις ηλεκτρονικές πληρωμές, το ψηφιακό marketing κ.α. Επιπρόσθετα, τα Friday’s αποτελούν μία εξαιρετική ευκαιρία δικτύωσης και δημιουργίας επαγγελματικών σχέσεων μεταξύ των στελεχών του κλάδου.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 10/03/2016

  Ο GR.EC.A. υποστηρίζει με την αιγίδα του δύο από τα μεγαλύτερα Συνέδρια eCommerce στην Ελλάδα και την Ευρώπη

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A. υποστηρίζει με την αιγίδα του δύο από τα μεγαλύτερα συνέδρια ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα και την Ευρώπη αντίστοιχα.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 15/02/2016

  Πολυπρόσωπη η συμμετοχή του GR.EC.A. στην ομάδα εργασίας της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A., ως ο αρμόδιος θεσμικός φορέας που εκπροσωπεί τον κλάδο του ελληνικού eCommerce τόσο εντός των συνόρων όσο και εκτός αυτών, συμμετέχει ενεργά στην Ομάδα Εργασίας που σύστησε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 15/02/2016

  Σε λειτουργία από σήμερα η πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών (ODR)

  Από σήμερα, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016, τίθεται σε λειτουργία η πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών (Online Dispute Resolution - ODR) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία θα επιτρέπει τόσο σε καταναλωτές όσο και σε εμπόρους να επιλύουν ηλεκτρονικά τις διαφορές τους είτε αυτές αφορούν σε εγχώριες είτε σε διασυνοριακές συναλλαγές.

  Διαβάστε περισσότερα...