Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.Aδιοργάνωσε την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy workshop με τίτλο:

"GENERAL DATA PROTECTION REGULATION (GDPR): Όσα πρέπει να γνωρίζουν τα eShops για τις αλλαγές που επιφέρει ο Κανονισμός".

Ο Κανονισμός αντικαθιστά την Οδηγία 95/46/EC που ίσχυε μέχρι σήμερα και έχει ως σκοπό την εναρμόνιση του νομικού πλαισίου για την προστασία της ιδιωτικότητας των data σε ολόκληρη την Ευρώπη. Όλες οι εταιρείες θα πρέπει να συμμορφωθούν με αυτόν μέχρι τις 25 Μαϊου 2018, ενώ τα πρόστιμα που απειλούνται μπορεί να φτάσουν μέχρι και το 4% του συνολικού παγκόσμιου ετήσιου κύκλου εργασιών του προηγούμενου οικονομικού έτους.

Οι επαγγελματίες του κλάδου που παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό σεμινάριο ενημερώθηκαν από έμπειρους και εξειδικευμένους νομικούς, καθώς και από εκπρόσωπο της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για τα σημεία κλειδιά και τις αλλαγές που επιφέρει ο νέος Κανονισμός, καθώς και για τις ενδεχόμενες επιπτώσεις που μπορεί  να έχουν στην επιχειρηματική καθημερινότητά τους.

Εισηγητές του workshop ήταν η κυρία Φερενίκη Παναγοπούλου, LL.B., LL.M. (Athens), M.Δ.Ε. (Αθήνα), Μ.P.H. (Harvard), Ειδική Επιστήμων Α.Π.Δ.Π.Χ., Πανεπιστημίων Αθηνών και Πελοποννήσου, η κυρία Μίνα Ζούλοβιτς, Δικηγόρος, Συνεταίρος, “Φιλοθεϊδης & Συνεταίροι”, η κυρία Πέννυ Κοντογεώργου, Δικηγόρος, LL.M, e-Business & Data Privacy Law Specialist, e-Business Law και ο κ. Θοδωρής Κωνσταντακόπουλος, Δικηγόρος, M.L.E., LL.M., Senior Associate, Μπάλλας, Πελεκάνος & Συνεργάτες Α.Ε.Δ.Ε.

Δείτε φωτογραφικό υλικό


Δείτε το video

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ