Βασίλης Ηλιόπουλος
Sales Manager Digital Marketing Division
SiEBENΒιογραφικό
Γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα και σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες, με εξειδίκευση στο Marketing  στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, από το οποίο αποφοίτησε το 2004. To 2006 ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη διοίκηση επιχειρήσεων (ΜΒΜ) από το πανεπιστήμιο Strathclyde, στη Γλασκόβη.
Από το 2002, παράλληλα με τις σπουδές του, εργάστηκε σε πολυεθνικούς οργανισμούς του κλάδου της υψηλής τεχνολογίας και του φαρμάκου, κατέχοντας θέσεις οικονομικού αναλυτή, marketing specialist και υπεύθυνου ανάπτυξης καναλιού μεταπωλητών.
Από το 2014 εργάζεται στη SiEBEN L.t.d ως διευθυντής πωλήσεων στο τμήμα Digital Marketing έχοντας ως κύρια καθήκοντα την προώθηση των λύσεων της εταιρείας στον τομέα του Digital Marketing και ειδικότερα στο κομμάτι του Loyalty και Customer Profiling.
LinkedIn profile

Πάνος Βιρβιλιός
Senior Digital Marketing Consultant
SiEBENΒιογραφικό
Ο Πάνος Βιρβιλιός έχει 10ετή εμπειρία στη διαχείριση ομάδων marketing, στον σχεδιασμό και εφαρμογή των στατιστικών ερευνών καθώς και στην διαχείριση και αξιολόγηση στρατηγικών σε ψηφιακά και κοινωνικά δίκτυα. Η σταδιοδρομία του περιλαμβάνει διευθυντικές θέσεις επιχειρήσεων, κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο και Ελλάδα με κύρια ενασχόληση στο στρατηγικό marketing και τον σχεδιασμό και εφαρμογή προγραμμάτων επιβράβευσης (Loyalty). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού σε Marketing Management καθώς και πτυχίου Μαθηματικών για Διοίκηση Επιχειρήσεων (Operational Research), από το πανεπιστήμιο Middlesex, στο Λονδίνο.
Από τον Ιούνιο του 2016, εργάζεται στην SiEBEN, κατέχοντας την θέση του Senior Digital Marketing Consultant.
Linkedin profile

Χρύσα Κεφαλά
CRM & Marera Product Owner
SiEBENΒιογραφικό
Η Χρύσα Κεφαλά, από τον Οκτώβριο του 2013, εργάζεται στην SiEBEN και από τον Οκτώβριο του 2014 κατέχει τη θέση του CRM & Marera Product Owner.
Γεννήθηκε στην Λάρισα το 1989 και σπούδασε Εφαρμοσμένη Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη , από το οποίο αποφοίτησε το 2011.
Κατέχοντας τη θέση του CRM & Marera Product Owner εργάζεται συστηματικά και δημιουργικά με τους συναδέλφους της , με γνώμονα την διαρκή επέκταση των προϊόντων της, σε Ελλάδα και εξωτερικό που θα βοηθήσουν χιλιάδες επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται στην παραγωγή και διανομή καταναλωτικών προϊόντων και στο λιανεμπόριο, να επιτύχουν αύξηση των πωλήσεων μέσω των συστημάτων CRM & loyalty.    
LinkedIn Profile

Παντελής Ξανθούλης
Marketing Solutions Sales Leader
IBM Ελλάδας & ΚύπρουΒιογραφικό
Ο Παντελής Ξανθούλης είναι επικεφαλής της ομάδας προώθησης επιχειρησιακών λύσεων λογισμικού Marketing Solutions της εταιρίας ΙΒΜ για την Ελλάδα και την Κύπρο.
Εργάζεται στην ΙΒΜ από το 2007 ως υπεύθυνος προώθησης λύσεων λογισμικού  στην περιοχή των Collaboration Solutions. Το 2010 ανέλαβε την ευθύνη και την επίβλεψή όλου το χαρτοφυλακίου λύσεων “Business Analytics, Collaboration and Industry Solutions” της IBM, για την Ελλάδα και την Κύπρο. Από τις αρχές του χρόνου, είναι υπεύθυνος των προϊόντων IBM Marketing Solutions.
Ο Π. Ξανθούλης είναι κάτοχος πτυχίου του  Πληροφορικής και του μεταπτυχιακού Πληροφοριακών Συστημάτων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
LinkedIn profile