Προηγούμενα συνέδρια

 • Mobility Forum & Apps Awards

  Τα Apps Awards 2015 διοργανώνονται από την ETHOS EVENTS, το περιοδικό bIT & MOBILE και το portal bITdaily.gr σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ).

  Η απονομή βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 2 Απριλίου 2015 στο Divani Caravel.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • Πάνελ για Ηλ. Εμπόριο στο Συνέδριο Disrupt Startup ScaleUP

  Οι Industry Disruptors - Game Changers (ID-GC) διοργανώνουν στις 15 & 16 Νοεμβρίου, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών το Disrupt Startup ScaleUP.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 5th Distance Selling & e-commerce Conference

  Το e-Commerce Conference απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα που είτε δραστηριοποιούνται, σχεδιάζουν να δραστηριοποιηθούν ή προμηθεύουν επιχειρήσεις στο χώρο του e-commerce.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 9o Internet & E-Business Innovation FORUM

  Το Ελληνικό Ινσιτούντο Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΙΠ), της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), συνδιοργανώνει με το Εργαστηριο Ηλεκτρονικού Επιχειρειν (ELTRUN), και με την υποστηριξη του Ελληνικου Συνδεσμου Ηλεκτρονικου Εμποριου (GRECA), καθως επίσης και του Συνδέσμου Εταιρειών Κιντών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), για 9η φορα το Πανελληνιο Συνεδριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Internet "E-business Innovation Forum", την Τρίτη 3 Δεκεμβρου 2013, στον Πολυχώρο The HUB Events.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • E-Commerce Forum 2020: The way to Excellence

  Τo συνέδριο “E-Commerce Forum 2020: The way to Excellence”, που διοργανώνει η DIRECTION EΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Α.Ε σε συνεργασία με το neoecommerce.gr, στις 21 και 22 Νοεμβρίου, έχει ως στόχο την ενημέρωση των επιχειρηματιών του ελληνικού εμπορίου για τον τρόπο επίτευξης της αριστείας στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο μέσω της παρουσίασης των βέλτιστων πρακτικών των νέων επιχειρηματικών μοντέλων, αλλά και των τελευταίων εξελίξεων του λεγόμενου «μελλοντικού» εμπορίου.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 3o Web World Expo Conference

  To 3o Web World Expo Conference, παράλληλα με την Έκθεση WebWorld θα διεξαχθούν στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 9 και 10 Μαρτίου, υπό την αιγίδα του GRECA.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 4o Συνέδριο Distance Selling & eCommerce

  Την Πέμπτη 7 Μαρτίου, στο ΑμφιΘέατρο Marousi Plaza, στο Μαρούσι θα διεξαχθεί το 4ο Συνέδριο Distance Selling & eCommerce υπό την αιγίδα του GRECA.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 8o Internet and eBusiness Innovation Forum

  Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012, στον Πολυχώρο Αθηναϊς, θα διεξαχθεί το 8ο Internet and eBusiness Innovation Forum από την ΕΕΔΕ, υπό την αιγίδα του GRECA

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 1ο eBusiness and Social Media World Conference

  Την Τρίτη 26 Ιουνίου 2012, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, η εταιρεία Smart Press πραγματοποιεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα δύο παράλληλα Συνέδρια που αποτελούν τον πυρήνα της Ελληνικής Διαδικτυακής Οικονομίας: To eBusiness World και το Social Media World. Και τα δυο είναι υπό την αιγίδα του GRECA.

  Διαβάστε περισσότερα...