Προηγούμενα σεμινάρια

 • Πρόσκληση Τακτικής ΓΣ GRECA & Αρχαιρεσίες για νέο ΔΣ

  Πρόσκληση
  Των Μελών του Σωματείου με την Επωνυμία
  «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ»
  και τον Διακριτικό Τίτλο Ε.Σ.Η.Ε 
  στην Τακτική Γενική Συνέλευση της 29ης Ιουνίου 2015
  (και επαναληπτική την 30η Ιουνίου 2015)

  Διαβάστε περισσότερα...

 • eCommerce Networking Day την Τρίτη 16 Ιουνίου

  Μία ξεχωριστή εκδήλωση για την δικτύωση των στελεχών του κλάδου μας.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • Cross Border eCommerce Cluster - 2η Συνάντηση

  Με ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση αντιμετώπισαν οι Έλληνες eTailers, την πρωτοβουλία του GR.EC.A, να δημιουργήσει το πλαίσιο για ένα Συνεργατικό Cluster Διασυνοριακού Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Στη πρώτη συνάντηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, έδωσε το παρόν πλήθος ανώτατων και ανώτερων στελεχών, εκπροσωπώντας περισσότερα από 50 δημοφιλή Ηλεκτρονικά καταστήματα, που παρουσιάζουν ήδη εξαγωγική δραστηριότητα ή βρίσκονται σε σχεδιασμό της στρατηγικής εξαγωγών τους. Στηρίζοντας τη δυναμική της κίνησης αυτής, ο GR.EC.A. καλεί εκ νέου όλους τους ενδιαφερόμενους σε συνάντηση στις 12 Μαΐου, όπου θα παρευρεθούν και εκπρόσωποι του eCommerce Europe, του Πανευρωπαϊκού Φορεά για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, με σκοπό να στηρίξουν έμπρακτα την πρωτοβουλία του Συνδέσμου.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • Cluster για το Διασυνοριακό Ηλ. Εμπόριο Δημιουργεί ο GRECA - 1η Συνάντηση

  GRECA ανακοινώνει ότι ξεκινάει τις διαδικασίες δημιουργίας cluster για το διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο με στόχο να υποστηρίξει τα Ελληνικά e-shops στην εξαγωγική δραστηριότητά τους.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • eCommerce Networking Day

  Μία ξεχωριστή εκδήλωση για την δικτύωση των στελεχών του κλάδου μας

  Διαβάστε περισσότερα...

 • Τακτική Γενική Συνέλευση GRECA

  Σύμφωνα με το Καταστατικό μας και την απόφαση του ΔΣ της 2ας Ιουνίου 2014, καλούμε τα τακτικά και συνδεδεμένα μέλη του Συνδέσμου που είναι ταμειακά ενήμερα σε Τακτική Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014 ή σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία την Τρίτη 1 Ιουλίου 2014 και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park στη Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • ePayments στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο

  Ο GRECA σε συνεργασία με την VISA διοργανώνουν τη Τετάρτη 21 Μαΐου στις 5μμ στην Αίγλη Ζαππείου Ημερίδα για τις Ηλεκτρονικές Πληρωμές στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • Έκτακτη Ενημερωτική Ημερίδα του GRECA για αλλαγές στο Ηλ. Εμπόριο

  O GRECA διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα την Μ. Τρίτη 15 Απριλίου στις 4:30μμ στο Ξενοδοχείο Radisson Blu Park, Λ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα, σχετικά με τις αλλαγές που φέρνει στον κλάδο μας η προσαρμογή της Ελληνικής νομοθεσίας στην Οδηγία 2011/83/ΕΕ για τα δικαιώματα των καταναλωτών στις εξ αποστάσεως συναλλαγές.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • Online Marketing & Selling

  Το 2ήμερο σεμινάριο Online Marketing & Selling απευθύνεται σε όλα τα στελέχη που ενδιαφέρονται να δημιουργούν traffic και έσοδα στο Internet. Επίσης σε επιχειρηματίες, στελέχη πωλήσεων και marketing ή οποιοδήποτε στέλεχος ή ιδιώτη θέλει να εμπλουτίσει τις γνώσεις του στη δημιουργία ευκαιριών πώλησης μέσω Internet

  Διαβάστε περισσότερα...

 • Advanced eCommerce Seminar

  Το 2ημερο σεμινάριο ‘advanced eCommerce’ απευθύνεται σε όλα τα στελέχη που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας ή οργανισμού τους. Προηγούμενη παρακολούθηση του σεμιναρίου “eCommerce for Beginners“ είναι επιθυμητή, για όσα στελέχη δεν έχουν πρακτική εμπειρία άνω των 2 ετών στον κλάδο ηλεκτρονικού εμπορίου.

  Διαβάστε περισσότερα...