Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου – GR.EC.A., κ. Δημήτρης Θεοφάνους, συναντήθηκε πρόσφατα, με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η συζήτηση κινήθηκε πάνω σε τέσσερις θεματικούς άξονες που αφορούν στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας του Ελληνικού ηλεκτρονικού εμπορίου, στην ενίσχυση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης, στην εκπαίδευση και κατάρτιση των επαγγελματιών, και τέλος, στην ενίσχυση των ελληνικών επιχειρήσεων για την είσοδο τους σε νέες αναπτυσσόμενες αγορές ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Ο GR.EC.A., ως ο αρμόδιος θεσμικός φορέας για το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν στην Ελλάδα, τόσο εντός των συνόρων όσο και εκτός αυτών, είναι υποστηρικτής και αρωγός κάθε προσπάθειας που έχει ως στόχο την ανάπτυξη του κλάδου και -γενικότερα- της ψηφιακής οικονομίας στη χώρα μας. Όπως τόνισε ο κ. Δ. Θεοφάνους “Ο Σύνδεσμος μας είναι πάντα ανοικτός σε διάλογο με όλους τους ενδιαφερόμενους και εμπλεκόμενους φορείς για την προώθηση του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν στην Ελλάδα. Αποδεχθήκαμε την πρόσκληση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, διαπιστώνοντας από κοντά το έμπρακτο ενδιαφέρον του Προέδρου της, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Σαν σύνδεσμος, πιστεύουμε πως μόνο οφέλη για τον κλάδο μας μπορεί να προκύψουν από τέτοιου είδους συναντήσεις”.

Στη συνάντηση μετείχαν επίσης, η κυρία Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Βουλευτής Β’ Αθηνών και ο κ. Πάρης Κορωναίος, Γενικός Διευθυντής του GR.EC.A.