08/06/2018

Στις 20 Ιουνίου 2018 το eCommerce Networking Day

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A, διοργανώνει για ένατη φορά την εκδήλωση δικτύωσης για τα στελέχη και τους επαγγελματίες του eCommerce. Το επόμενο eCommerce Networking Day θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 στις 18:00 στο Ελαιών Loft  (Α/Τ Βέλους 3 και Ναυτικού,10447, στον Βοτανικό, Αθήνα).  Ο GR.EC.A σας προσκαλεί να έρθετε να γνωριστούμε, να δικτυωθούμε και να ανταλλάξουμε επαγγελματικές ιδέες και κάρτες. Δηλώστε την -απαραίτητη- συμμετοχή σας είτε στο κάτω μέρος της σελίδας είτε πατώντας εδώ.

Τα στελέχη και οι επαγγελματίες από το χώρο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ηλεκτρονικά καταστήματα και πάροχοι υπηρεσιών προς αυτά) θα έχουν τη δυνατότητα να δικτυωθούν και να πραγματοποιήσουν νέες επαγγελματικές επαφές, καθώς και να δημιουργήσουν ευκαιρίες συνεργασίας μεταξύ τους. Στην προηγούμενη εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν συνολικά περισσότερες από 1400 επαφές, δηλαδή περίπου 5,6 επαφές ανά συμμετέχοντα. 

Η επιτυχία του eCommerce Networking Day οφείλεται -σε μεγάλο βαθμό- στα στοχευμένα εργαλεία δικτύωσης που αξιοποιούνται (όπως "προξενητές", "business-card boards", "quick-meeting tables") και διευκολύνουν ιδιαίτερα τις επαφές μεταξύ των στελεχών. Τα συγκεκριμένα εργαλεία έχουν ως βασικό στόχο την πραγματοποίηση νέων γνωριμιών, την προώθηση τόσο της καριέρας του στελέχους όσο και των προϊόντων & υπηρεσιών της εταιρείας του, καθώς και τη σύναψη επαγγελματικών συμφωνιών.

Η δικτύωση συνεχίζεται και μετά το πέρας της εκδήλωσης αφού αποστέλλονται σε όλους τους συμμετέχοντες -που έχουν κάνει registration ηλεκτρονικά-, το ονοματεπώνυμο, η ιδιότητα, η εταιρεία και το email όλων όσων παρευρέθησαν στην εκδήλωση. 

Διαβάστε τι έγινε στο eCommerce Networking Day του Δεκεμβρίου 2017, πατώντας εδώ

Τακτική Γενική Συνέλευση

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα -και συγκεκριμένα στις 16:00- θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου. Αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

Συμμετοχές
Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς όλα τα στελέχη, ανεξάρτητα με το αν η εταιρεία τους είναι (ή όχι) μέλος του GR.EC.A. Τα στελέχη των ηλεκτρονικών καταστημάτων (έως τρία ανά εταιρεία - κάθε εγγραφή πρέπει να γίνει ξεχωριστά) και τα ταμειακά ενήμερα μέλη του Συνδέσμου έχουν δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής. Το κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη του GR.EC.A. και τις υπόλοιπες εταιρείες είναι 25 ευρώ. Δηλώστε την -απαραίτητη- συμμετοχή σας είτε στο κάτω μέρος της σελίδας είτε πατώντας εδώ.

Χορηγοί

GR.EC.A. Partners

piraeusbank      paybybank

 

Υποστηρικτές GR.EC.A. 

 

Υποστηρικτές Επικοινωνίας

bestprice Skroutz  


PARKING
Στις εγκαταστάσεις του ‘Ελαιών-loft λειτουργεί δωρεάν ιδιωτικό parking χωρητικότητας 420 θέσεων επανδρωμένο με εξυπηρετικό προσωπικό της εταιρείας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.


Δηλώστε συμμετοχή