02/12/2017

Στις 13 Δεκεμβρίου το επόμενο "εορταστικό" eCommerce Networking Day

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A, διοργανώνει την εκδήλωση - θεσμό που αφορά στη δικτύωση των στελεχών του κλάδου του eCommerce. Το επόμενο eCommerce Networking Day θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:00 στον Έβδομο (7ος) στην Πλατεία Συντάγματος (Καραγιώργη Σερβίας 4, Στοά Καλλιγά, 10562, Αθήνα). Ο GR.EC.A σας προσκαλεί να έρθετε να γνωριστούμε, να δικτυωθούμε και να περάσουμε όμορφα σε μία εορταστική ατμόσφαιρα με πολλά δώρα, καλό φαγητό και μουσική. 

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Τα στελέχη και οι επαγγελματίες από το χώρο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ηλεκτρονικά καταστήματα και πάροχοι υπηρεσιών προς αυτά) θα έχουν τη δυνατότητα να δικτυωθούν και να πραγματοποιήσουν νέες επαγγελματικές επαφές, καθώς και να δημιουργήσουν ευκαιρίες συνεργασίας μεταξύ τους. Στην προηγούμενη εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν συνολικά περισσότερες από 1400 επαφές, δηλαδή περίπου έξι επαφές ανά συμμετέχοντα (υπήρξαν στελέχη που πραγματοποίησαν μέχρι 20 επαφές). 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς όλα τα στελέχη, ανεξάρτητα με το αν η εταιρεία τους είναι (ή όχι) μέλος του GR.EC.A. Τα στελέχη των ηλεκτρονικών καταστημάτων -ανεξάρτητα αν είναι μέλη ή όχι του Συνδέσμου και τα ταμειακά ενήμερα μέλη του Συνδέσμου έχουν δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής. Το κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη του GR.EC.A. που είναι πάροχοι υπηρεσιών είναι 25 ευρώ. Κάθε εγγραφή πρέπει να γίνει ξεχωριστά - έως τρία στελέχη ανά εταιρεία.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
(ή συμπληρώστε τον ακόλουθο πίνακα)

ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΩΡΩΝ

Ο GR.EC.A. προσκαλεί τα μέλη του να συμμέτασχουν στην εορταστική αυτή εκδήλωση προσφέροντας και κλήρωνοντας δώρα (είτε φυσικά προϊόντα, είτε υπηρεσίες ή δωροεπιταγές). Η παροχή δώρων δεν είναι υποχρεωτική, αλλά σίγουρα συνεισφέρει τα μέγιστα στο εορταστικό κλίμα. Μπορείτε να δηλώσετε την δική σας προσφορά δώρων, στέλνοντας ένα email στο info@greekecommerce.gr  

Στην κλήρωση έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι παρευρισκόμενοι, ρίχνοντας την επαγγελματική τους κάρτα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο κουτί. Η κλήρωση θα γίνει live και ο νικητής θα πρέπει να βρίσκεται στο χώρο για να παραλάβει το δώρο. Ενδεικτικά αναφέρονται οι ακόλουθες προσφορές δώρων:

 • AEGEAN AIRLINES: Δύο (2) εισιτήρια, μετ΄ επιστροφής, Οικονομικής Θέσης για το εξωτερικό δίκτυο της AEGEAN
 • DHL HELLAS: Έξι (6) τηλεκατευθυνόμενα αεροπλάνα
 • PUBLIC: 200 δώρα έκπληξη 
 • YOLENIS: 15 μπαουλάκια με παραδοσιακά προϊόντα, από κάθε γωνιά της Ελλάδας
 • PRAKTIKER: Δωροεπιταγή αξίας 150 ευρώ 
 • SEPHORA: Μία (1) παλέτα Mixology Sephora Collection, μία (1) παλέτα Blush Sculpting Sephora Collection και ένα (1) σετ με Premium Πινέλα Μακιγιάζ
 • BRANDS4ALL: Δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ
 • ZEVIOO by zampple: Πέντε (5) δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ η κάθε μία
 • PASSADENA: Δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ
 • ZIZEL: Δύο (2) δωροεπιταγές αξίας ευρώ
 • FILOFRON: Ένα (1) καλάθι με διάφορα προϊόντα
PARKING
Υπάρχουν δύο επιλογές parking κοντά στο χώρο:
A) PARKING 24H: Φιλελλήνων 12, 210 3244 090, Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Τάσος Αυρηλιώνης.
B) Κλειστό παρκινγκ επί της οδού Περικλέους αρ. 34 (Προέκταση Καραγεώργη Σερβίας, 210 3229 955)

GR.EC.A. PARTNERS

        

ΧΟΡΗΓΟΣ

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

bestprice  Skroutz   


Πώς γίνεται η δικτύωση στο eCommerce Networking Day

Πέρα από την ελεύθερη δυνατότητα να γνωριστούν τα στελέχη μόνα τους, το Δ.Σ. του GR.EC.A. έχει σχεδιάσει εργαλεία δικτύωσης που διευκολύνουν την κάθε επαφή:
 • Μετά την άφιξη & check-in ή εγγραφή των συμμετεχόντων, οι business cards τους τοποθετούνται σε ένα από τα "business-card boards". Εκεί με μια ματιά οι παρευρισκόμενοι μπορούν να δουν ποια στελέχη βρίσκονται στο χώρο και να έρθουν σε επαφή μαζί τους. Αν δεν έχει κάρτα κάποιος συμμετέχοντας, το registration desk αναλαμβάνει την εκτύπωσή της.
 • Όλοι παραλαμβάνουν το ID Tag τους με το όνομα, τον τίτλο και τον οργανισμό, το οποίο διευκολύνει την επικοινωνία.
 • Στο χώρο υπάρχουν 10 περίπου διαμεσολαβητές του GR.EC.A., που εμείς τους ονομάζαμε «προξενητές». Καθήκον τους οι συστάσεις ανάμεσα στα στελέχη.
 • Οι «προξενητές» έχουν πάντα προτεραιότητα και αρκετές φορές με πολύ ευγενικό τρόπο χρειάζεται να διακόψουν κάποιο πηγαδάκι, για να κάνουν μία σύσταση.
 • Υπάρχουν, επίσης, "quick-meeting tables" για απομονωμένη συζήτηση μακριά από το ...κέντρο των γνωριμιών.
 • Πριν την αποχώρηση, οι συμμετέχοντες απαντούν σε ερωτηματολόγιο 5 ερωτήσεων, ώστε να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα της εκδήλωσης και να τη βελτιώσουμε την επόμενη φορά.
 • Σε δεύτερο χρόνο, αποστέλλονται συγκεντρωτικά τα στοιχεία όλων των παρευρισκομένων (χωρίς e-mail / τηλεφωνο) με σκοπό τη συνέχιση της δικτύωσης μέσω των συστάσεων που κάνει ο GR.EC.A. σε όποιον το ζητήσει.