Ο GRECA διοργάνωσε για τέταρτη φορά μία ξεχωριστή εκδήλωση για την δικτύωση των στελεχών του κλάδου μας. Το eCommerce Networking Day πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Ιουνίου στον εντυπωσιακό χώρο Workshop Dionisis Sotovikis στη Σωρού 22 στο Μαρούσι.

Στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση, στελέχη από το χώρο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ηλεκτρονικά καταστήματα και πάροχοι υπηρεσιών προς αυτά) είχαν την δυνατότητα να συναντηθούν και να κάνουν επαγγελματικές επαφές και να συζητήσουν ευκαιρίες συνεργασίας μεταξύ τους.

Δεν έγιναν παρουσιάσεις ή ομιλίες. Αντιθέτως, χρησιμοποιήθηκαν πολύ πετυχημένα εργαλεία δικτύωσης(όπως “προξενητές”, “business-card boards”, “quick-meeting tables”) που διευκόλυναν ιδιαίτερα τις επαφές μεταξύ των στελεχών με αποτέλεσμα ο καθένας που ήρθε να γνωρίσει πολλούς νέους συνεργάτες, να προωθήσει την καριέρα του και τα προϊόντα & υπηρεσίες της εταιρείας του και να συνάψει νέες συμφωνίες.

Στην εκδήλωση μπόρεσαν να παρευρεθούν όλα τα στελέχη του κλάδου, άσχετα με το αν η εταιρεία τους είναι ή όχι μέλος του GRECA. 

Δείτε τις φωτογραφίες από το eCommerce Networking Day Ιουνίου ’15:

Τα αποτελέσματα μετρήθηκαν με 135 ερωτηματολόγια που συγκεντρώθηκαν στο τέλος της εκδήλωσης:

Ενδεικτικά σχόλια που καταγράφηκαν στα ερωτηματολόγια: