17/09/2019

Με την Τιμητική υποστήριξη του GR.EC.A. θα διεξαχθεί το συνέδριο Οργάνωση των logistics για επιτυχημένο e-commerce

Υπό την Τιμητική υποστήριξη του GR.EC.A. θα διεξαχθεί το συνέδριο "Οργάνωση των logistics για επιτυχημένο e-commerce" του Supply Chain, Sales & Customer Institute. Ένα σεμινάριο εκπαιδευτικού χαρακτήρα με σημαντικά δεδομένα που θα αυξήσουν την αποδοτικότητα των logistics και κατά συνέπεια και του συνόλου της επιχείρησης.

Η φύση του e-Commerce δεν αφήνει περιθώρια για λάθη και αυτός είναι ο λόγος που η εμπειρία του πελάτη θα πρέπει να είναι η καλύτερη δυνατή, κάτι το οποίο μπορεί να επιτευχθεί μέσω σωστής οργάνωσης των logistics.

Οι κύριοι στόχοι του σεμιναρίου είναι η μείωση του υπεραποθέματος και ο περιορισμός των out of stock κατανοώντας το κόστος του αποθέματος. Η αύξηση της παραγωγικότητας και η μείωση των λαθών στην αποθήκη μέσω σωστών διαδικασιών, χωροταξίας και εξοπλισμού για e-Commerce. Η βελτιστοποίηση του last mile delivery διαπιστώνοντας τις απαιτήσεις των καταναλωτών (lead time, time windows,same day κλπ) Και η διαπίστωση ποιο είναι και ποιο πρέπει να είναι το logistics cost της κάθε επιχείρησης για το e-Commerce.

Ο GR.EC.A. έχει εξασφαλίσει έκπτωση 20% για τα μέλη του.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αθήνα την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και θα υποδεχτεί καταξιωμένα στελέχη, εξειδικευμένους consultans, digital agents οι οποίοι θα μιλήσουν για τον ρόλο των Logistics στο eCommerce και για τους βέλτιστους τρόπους διαχείρισής τους. Θα πραγματοποιηθεί και δεύτερο σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη στις 31 Οκτωβρίου.

Σε ποιους απευθύνεται:
  • Ιδιοκτήτες e-shop
  • E-commerce managers
  • Υπεύθυνους παραγγελιών
  • Υπεύθυνους αποθήκης
  • Υπεύθυνους διανομής
  • Logistics magagers
  • Supply chain managers
  • Όλους τους εργαζόμενους που εμπλέκονται πέρα από το logistics στο e-commerce και ενδιαφέρονται να καταλάβουν τις απαιτήσεις logistics ώστε να επιτύχουν καλύτερη συνεργασία.
Για περισσότερες πληροφορίες και για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου μπαίνοντας εδώ