29/08/2018

Με την Αιγίδα του GR.EC.A ο νέος κύκλος της e-Academy

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A. υποστηρίζει από το 2014, τα 2 εκπαιδευτικά προγράμματα Digital Marketing Practitioner και e-Commerce Project Manager της e-Academy.

Αναλυτικά:

Digital Marketing Practitioner –   Έναρξη 15 Οκτωβρίου

22 ενότητες | 30 εισηγητές | 2ήμερο digicamp

90 ώρες διδασκαλίας σε αίθουσα, από τους πλέον έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο του digital marketing, με συνδυασμό θεωρίας και πρακτικής εξάσκησης σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες υπολογιστών

25 ώρες eLearning, με 8 από τους γνωστότερους εισηγητές παγκοσμίως

2ήμερο digicamp. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πρακτική άσκηση συνδυάζεται με επαγγελματική δικτύωση και ψυχαγωγία. Κατά τη διάρκεια του camp (το οποίο περιλαμβάνει διαμονή και πλήρη διατροφή) θα αναλάβετε τη διαμόρφωση digital marketing στρατηγικής για μεγάλες Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες στην Ελληνική αγορά και θα τις παρουσιάσετε σε επιτροπή με εκπροσώπους των εταιρειών.

Ενότητες: SEO, eMail Marketing, Mobile Marketing, Social Media, Web Analytics, PayPerClick, eLegal for Digital Marketing, Business Plan for an eBusiness, Content marketing, Growth Hacking, και πολλές άλλες ενότητες που μπορείτε να δείτε εδώ .

e-Commerce Project Manager -  Έναρξη 22 Οκτωβρίου

17 ενότητες | 24 εισηγητές | Strategy case studies

55 ώρες διδασκαλίας σε αίθουσα, από τους πλέον έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, με συνδυασμό θεωρίας και πρακτικής εξάσκησης σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες υπολογιστών

25 ώρες eLearning, με 8 από τους γνωστότερους εισηγητές παγκοσμίως 

Strategy case studies, επιτυχημένα e-Commerce Projects, θα αναλυθούν ως προς τη στρατηγική τοποθέτησή τους στην αγορά αλλά και ως προς τη μεθοδολογία που ακολουθήθηκε προκειμένου να εδραιωθούν και να καταστούν κερδοφόρα. Εργαλεία και τεχνικές του e-Business στην πράξη, μέσα από τη μελέτη και επίλυση πραγματικών προβλημάτων στη διαμόρφωση e-Commerce στρατηγικής για e-shops ή brands που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά.

Ενότητες: e-Commerce Strategy, e-payments, Operations, Business Plan, Price Comparison Engines Tactics, Cross Border e-Commerce, Web Analytics, SEO και πολλές άλλες ενότητες που μπορείτε να δείτε εδώ .

Τα μέλη του Συνδέσμου επωφελούνται από σημαντική έκπτωση αφού μπορούν να κλείσουν 20% φθηνότερα τη θέση τους από τις τιμές που αναγράφονται στο site της Εξέλιξης χρησιμοποιώντας κατά την εγγραφή τους το ticket Μέλη των επιχειρήσεων / φορέων που είναι Υποστηρικτές της e-Academy.