15/06/2017

Ο GR.EC.A. στα ιδρυτικά μέλη του Global Ecommerce Trustmark

Περισσότεροι από 70 εκπρόσωποι Συνδέσμων και Ομοσπονδιών από τέσσερις Ηπείρους (Ευρώπη, Αμερική, Ασία και Αφρική) και τις μεγαλύτερες οικονομίες στον κόσμο -μεταξύ άλλων αυτές των Η.Π.Α., Κίνα, Ιαπωνία κ.α.- συμμετείχαν στην πρώτη συνάντηση για τη δημιουργία του Παγκόσμιου Συνδέσμου για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο (Global Ecommerce Association - GEA), που αποτελεί πρωτοβουλία του Ecommerce Europe και του Ecommerce Foundation. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Global Ecommerce Summit που διεξήχθη στις 12 - 14 Ιουνίου στη Βαρκελώνη.

Στόχος είναι η ανάπτυξη της αγοράς σε παγκόσμιο επίπεδο, η απρόσκοπτη συνεργασία ανάμεσα στα εμπλεκόμενα κράτη και η δημιουργία του Παγκόσμιου Σήματος Αξιοπιστίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο (Η.Ε.).

Ο GR.EC.A. έχει την τιμή να βρίσκεται στα ιδρυτικά μέλη, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ευρωπαίων εταίρων και του Ecommerce Europe μέσω της στρατηγικής και της υλοποίησης που έχει εφαρμόσει και ακολουθεί για τη δημιουργία και προώθηση του GRECA Trustmark, του Ελληνικού Σήματος Αξιοπιστίας για το Ελληνικό Η.Ε. (www.trustmark.gr).